Descoperindu-l pe Dacian Ciolos! Liderul partidului Plus "crede" ca a participat odata la o spirala organizata de infractorul Gregorian Bivolaru, liderul sectei MISA

Dacian Ciolos pare sa-si construiasca o cariera politica bazata pe informatii misterioase despre trecutul sau, care usor-usor ies la iveala. Pe rand, a negat mai multe aspecte: relatia de rudentie cu Virgil Ardelean aka Vulpea, ca nu a facut armata la securitate ca nu a fost vatras, ca nu a fost membru al altor partide, sau ca nu l-a cunoscut pe Gregorian Bivolaru - liderul sectei MISA.  

Intr-un interviu acordat in emisunea 40 de intrebari, de la Kanal D, aflăm de la Dacian Cioloș că: a participat la o spirală yoga la mare organizată la începutul anilor 90, în perioada în care a fost și membru în organizația Junimea Vatra Românească. ”Toate aberațiile, tot ce am auzit mai apoi și ce s-a întâmplat cu Gregorian Bivolaru… Asta a fost mult mai târziu, n-am avut nici o legătură cu asta. Am fost unul dintre zecile de mii de cursanți o perioadă de câțiva ani”, a declarat Cioloș, care a precizat că în prezent nu mai are timp de meditații, dar că face ”relaxări”, dupa cum arata cei de la G4media.

Redăm mai jos integral fragentul din emisiune. Vezi de la minutul 7: 

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, recunoaște că a fost membru timp de câțiva ani al controversatei organizații MISA, condusă de Gregorian Bivolaru. Cioloș susține că a fost și la o spirală la mare cu MISA, iar de la cursuri a învățat despre arta meditației.

”Cred că am fost la o spirală la mare, o dată, pentru că erau tabere organizate. Erau, cred că, la vremea aceea, între 10.000 şi 20.000 de cursanţi în toată ţara pentru că erau cursuri organizate în diferite oraşe din ţară, unde era un instructor. Te înscriai ca la orice curs. Se ţinea la Casa Studenţilor din Cluj şi învăţăm diferite posturi, diferite tehnici de meditaţie. Eram interesat de lucrul acesta, citeam. Era exact aceeași perioadă în care am fost şi membru în Junimea "Vatra Românească", aveam acces, la Biblioteca Universitară, la tot felul de cărţi care erau interzise înainte şi eram doritor să învăţ foarte multe, să asimilez foarte multe, să învăț ce se întâmplă cu lumea din jurul meu.

Toate aberaţiile, tot ce am auzit mai apoi şi ce s-a întâmplat cu Gregorian Bivolaru... Nu am avut nicio legătură cu asta. Am fost unul dintre zecile de mii de cursanţi, o perioadă de câţiva ani şi chiar nu îmi pare rău pentru că am învăţat lucruri care nu au nimic de-a face cu creştinismul sau anti-creștinismul, nu le-am pus niciodată în opoziţie - am văzut că unii spuneau că, dacă fac yoga, nu mai pot să fiu creştin.

Eu văd că, de câţiva ani de zile, multe vedete vorbesc de yoga, de posturi. În Occident, lucrurile astea se întâmplă de 30-40 de ani. Astăzi, nu prea mai am timp să fac meditaţie. Mai fac relaxări. Mă ajută să îmi mai aşez gândurile, să mă relaxez, să-mi adun energia, să devin conştient de ceea ce se întâmplă în jurul meu”, a spus Dacian Cioloș, la KanalD, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Iata precizarile facute de Dacian Ciolos, cu alta ocazie, tot despre perioada cu Junimea Vatra Romaneasca, unde pune accentul pe faptul ca nu a fost membru al formatiunii politice PUNR. 


"Nu am fost niciodată membru PUNR și în niciuna dintre organizațiile acestui partid. În primele zile de după Revoluție, împreună cu mai mulți colegi studenți, am participat la câteva acțiuni de protejare a unor obiective culturale din Cluj. Unele acțiuni de acest fel erau organizate și de Junimea Vatra Românească, una dintre primele organizații civice apărute după 1990 care, în contextul de atunci, oferea studenților posibilitatea de a se manifesta civic în acele momente. Am fost, pentru scurt timp, împreună cu alți colegi studenți la întâlniri ale acestei organizații, dar nu am mai continuat din momentul în care au început discuțiile despre constituirea unei organizații politice de tineret PUNR. În acel moment am avut posibilitatea să merg la studii în Franța și acest lucru a devenit o prioritate. Nu am deținut nici o funcție în partid", a afirmat Cioloș, în mailul transmis redacției Gazeta de Cluj.

Ne intrebam ce calitate morală are acest individ sa se pronunțe despre moralitatea altora?

Adauga comentariu