Deschiderea circulației pe lotul 1 al Autostrăzii A 10 Sebeș – Turda a fost amânată

Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) realizează că lucrările la cele două loturi ale Autostrăzii A10 Sebeş – Turda nu ar putea fi finalizate la termenul asumat.

Concret, deschiderea circulației pe lotul 1 al Autostrăzii A 10 Sebeș – Turda a fost amânată pentru primăvara anului viitor, potrivit actualizării oficiale de progres pe care o realizează Compania de Drumuri.

Mai exact, lotul dintre Sebeș și Alba Iulia Nord cu o lungime de 17 kilometri, care deja are o întârziere de doi ani față de primul termen contractual, ar putea fi deschis abia la sfârșitul lunii aprilie 2021, potrivit raportărilor oficiale CNAIR deși, tronsonul este avansat, peste 90 % stadiu fizic, potrivit turdanews.net.

De altfel, zilele trecute Asociația Pro Infrastructura a suprins câțiva muncitori pe acest șantier care când au văzut că sunt filmați au luat o roabă și au început să mute pietriș dintr-l parte în alta.

Pentru al doilea lot al autostrăzii A 10 Sebeș –Turda, segmentul Alba Iulia Nord- Aiud cu o lungime de 24 kilometri stadiul fizic este de 73 %, iar termenul contractual este sfârșitul anului. 

 

Adauga comentariu