Desant al echipei "In premiera" la Institutul de urologie! Mihai Lucan l-a amenintat pe cunoscutul jurnalist de investigatii Andrei Ciurcanu ca vorbeste cu realizatoarea Carmen Avram de la Antena 3 sa il dea afara!

Scandal mare la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj-Napoca. Reporterul Andrei Ciurcanu de la Antena 3, colaborator de baza al emisiunii de investigatii "In premiera", realizata de faimoasa jurnalista Carmen Avram, a descins azi in institut impreuna cu un cameraman si cu un parlamentar USR Cluj, cel mai probabil cu Emanuel Ungureanu (informatie neverificata, caci deputatul nu ne-a raspuns la telefon).

Sursele noastre din Institut ne-au relatat ca echipa de televiziune s-a dus direct la biroul profesorului Mihai Lucan, intrebandu-l in mod straniu in ce calitate se mai afla acolo. Potrivit relatarilor oferite de sursele noastre, situatia a degenerat, Mihai Lucan s-ar fi enervat foarte tare vrand sa ii dea afara din institut atat pe jurnalistii Antenei 3, cat si pe parlamentar. Mai mult, ar fi strigat pe holurile institutiei ca va suna la Antena 3, nominalizand-o pe Carmen Avram, si amenintandu-l pe Andrei Ciurcanu ca o sa ii arate el ca nu va publica nimic la emisiune. Ceea ce noi, cei de la Ziar de Cluj, avand in vedere reputatia impecabila a jurnalistei, speram sa nu fie adevarat, ci doar un joc de amenintare tipic doctorului Mihai Lucan, stresat ca e sub ancheta procurorilor.

Ramane insa pentru noi un mare mister motivul reportajului Antena 3. Cum adica... in ce calitate se mai afla Mihai Lucan acolo? Sa intelegem ca nu mai are nicio calitate? Domnul Emanuel Ungureanu, caruia i-a displacut profund ca Ziar de Cluj l-a criticat acum 2 saptamani vizavi de pozitia extremista pe care a avut-o pe Facebook cand a spus ca nu ii va primi la cabinetul parlamentar pe cei ce nu au votat, ar trebui sa fie mai deschis la comunicare si sa inteleaga ca acum e politician. Mai ales ca a fost si el odata jurnalist. Chiar la acest ziar. 

Pe cine va suna Misu Lucan... pe Carmen Avram...?

... sau va suna direct la...

... Mihai Gadea?

Comentarii

Alexandru

18.02.2017 08:24

Profesorii universitari se pensioneaza la 65 ani. Pot ramane medici pana la 70 ani, dar nu sefi de sectie sau de spitale. Profesorul Lucan are 68 ani, in curand face 69. Legea nu e aceeasi pt toti?

18.02.2017 16:16

In Romania este autocratie (sora cu dictatura). Iar dictatorii, dupa cum stim din istorie, nu pleaca decat...impinsi pe scari!

Adauga comentariu