DERAPAJ Supărat pe clujenii care nu sesizează ilegalitățile imobiliare, Emil Boc scapă o înjurătură în direct VIDEO

Primarul Emil Boc și-a exprimat nemulțumirea față de ilegalitățile imobiliare din oraș: în Cluj-Napoca spațiile de parcare de la subsolul blocurilor sunt transformate în „apartamente”. Indignarea edilului s-a revărsat și asupra clujenilor care nu sesizează neregulile în acest sens, prilej cu care Boc a scăpat o înjurătură în direct. 

Referindu-se la cazul blocurilor unde parcările au fost transformate în spații de locuit, Emil Boc a răbufnit:

„Pe șustache, cum se spune, pe furiș transformă subsolurile cu parcări în mici apartamente, unități de locuit, la prețuri mai atrăgătoare. 

Evident că noi nu știm, dacă nu suntem sesizați, pentru că nu putem pătrunde în proprietate privată. 

Dacă ne-ar sesiza cineva: „Bă, atenție!”, din blocul ăla, „Uite-te, mă ce face ăsta”, evident că am merge și am bloca lucrările și am face plângere penală, i-am opri din timp.

Nu știu de ce nu ne-au sesizat ăia din bloc, chiar nu înțeleg asta, vă spun cu sinceritate, că nu aveți locuri de parcare și ei fac apartamente, f***-i mama mă-sii. Când am fost sesizați erau lucrările făcute.

Am dat în instanță și am câștigat. Este hotărâre judecătorească”, a spus Emil Boc la postul Napoca FM.

De altfel, Emil Boc s-a referit și la sentința judecătorească din acest caz, exprimându-și supărarea în contextul în care o publicație locală a pus la îndoială existența acestei sentințe fără să solicite în prealabil informații de la Primărie:

„Să ceară oficial la Primărie sentința. 

Bineînțeles că este hotărâre judecătorească. 

Cum vorbești în halul acesta dacă nu întrebi la Primărie: Vă rugăm să ne puneți la dispoziție, că sunt publice sentințele și nu-s secrete de stat.

Au întrebat Primăria să le pună la dispoziție sentința? Au întrebat pe dracu!

E la mine pe masă sentința. Ce Dumnezeu să vă spun?!”, a conchis Boc.

 

Adauga comentariu