Deputatul Ungureanu publica un film SOCANT cu un drogat "patruland" intr-un cartier clujean si spune ceva teribil: consumul de etnobotanice la copii incepe acum de la 11 ani!

Deputatul Emanuel Ungureanu nu a ramas insensibil la puzderie de filme publicate in presa locala infatisand consumatori de droguri care se plimba bine mersi in spatiile publice ale Clujului. Mai mult, deputatul publica un video socant cu un clujean aflat in evidenta stare de "zombie" si tuna suparat pe pagina sa de Facebook anuntand ca se va intalni cat mai curand cu factorii responsabili pentru combaterea acestui fenomen:

"Clujul este invadat de etnobotanice și Agenția Antidrog, DIICOT Cluj sau BCCOA sunt în mod evident depășite de fenomen.

Voi iniția începând cu sfârșitul acestei săptămâni întâlniri cu persoanele responsabile la nivel regional cu combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise pentru a găsi soluții rapide de a diminua considerabil pericolul consumului de substanțe periculoase în special la copii și adolescenți.


Iată un fragment din rechizitoriul unui procuror DIICOT care explică fenomenul înspăimântător al consumului de substanțe extrem de periculoase de către copii începând cu vârsta de 11 ani!!!:


"Vârsta consumatorilor de „etnobotanice” variază foarte mult (oscilaţii între 11-40 ani). Cu toate acestea, se observă un consum semnificativ în rândul tinerilor cu vârste de până la 15 ani, majoritatea celor intervievaţi declarând că obişnuiesc să-şi cumpere substanţele de la magazine „spice shop/weed shop”.

Sumele cheltuite de persoanele care consumă regulat „etnobotanice” variază între 10 şi 300 de lei pe zi, iar sursele de achiziţie sunt variate şi multiple. Există dovezi concludente privind existenţa policonsumului de substanţe psihoactive în rândul consumatorilor intensivi. Mai mult de jumătate dintre subiecţi au declarat că au folosit mai multe tipuri de produse „etnobotanice” în decursul a 30 de zile." 
Sursa, rechizitoriu dosar consum de etnobotanice", arata deputatul Ungureanu.

Adauga comentariu