Deputatul Ungureanu, in aceasta seara la NCN: "Baieti, mor cu voi de gat! Corpodean, Irimie, Achimas, toti cei care v-ati facut o feuda din UMF, va spun ca nu o sa scapati, mor cu voi de gat! Nu a scapat nici Lucan, va vine si voua randul!"

Medicul Anamaria Truta, angajat ca cercetator al Universitatii de Medicina si Farmacie la Centrul de cercetare-Genomică Funcțională Biomedicină și Medicină Translațională, a intrat in vizorul stabilor de la UMF, care si-au trecut universitatea pe numele lor. Mai precis in vizorul directoarei UMF Ioana Neagoe, care si-a chemat in ajutor superiorii, pe politrucul sinecurist Silviu Corpodean, ajuns director general administrativ al UMF.

Anamaria Truta a aflat lucruri grave despre granturile invartite de Ioana Neagoe, iar asta i-a atras numai razbunari din partea lui Neagoe si Corpodean. Desi are pareza la mana stanga, desi abia se deplaseaza, Truta si-a facut mereu munca de cercetator la UMF fara sa astepte mila. Ca sa o umileasca, asa cum a dezvalui in aceasta seara la NCN, doamnei doctor Anamaria Truta i s-a pus la cale un intreg arsenal de torturi morale si fizice:

"M-au pus sa lucrez intr-un birou mic inconjurandu-ma de dulapuri, ca sa ma umileasca. Apoi, fiindca au vazut ca nu cedez, m-au tinut iarna cu aerul conditionat pe 8 grade sau 2 grade, doar la mine in incapere, ore in sir pe zi, ei stiind bine ca boala de care sufar ma face sa mor de durere la frig. In fine, m-au amenintat, au zbierat la mine si mi-au interzis sa fiu insotita de mama de jos, de la parter, pana la locul de munca", spune medicul care a adus in aceasta seara la NCN si dovezi zdrobitoare:

Razbunarile nu au incetat. Truta este convocata luni la un consiliu disciplinar constituit de UMF ca sa dea explicatii de ce a vorbit cu deputatul Emanuel Ungureanu si de ce l-a adus in cladirea UMF, vataful Corpodean uitand ca nu e nici cladirea lui nevasta-sa, nici a lui Irimie Alexandru, rectorul UMF, ci a STATULUI ROMAN.

In emisiune a intervenit telefonic chiar deputatul Ungureanu care a anuntat ca va fi si el prezent luni la consiliul disciplinar, mai ales ca nu exista nicio lege care sa ii interzica unui parlamentar sa circule liber in circumscriptia de care apartine, transmitandu-i medicului Anamaria Truta ca nu e singura.

Deputatul Ungureanu a fost chiar foarte explicit transmitandu-le si un mesaj public rectorului UMF, Alexandru Irimie, protejatului sau, Patriciu Achimas Cadariu, director medical la Institutul Oncologic si lui Silviu Corpodean, vataful UMF, ca va muri cu ei de gat:

"Baieti, mor cu voi de gat! Corpodean, Irimie, Achimas, toti cei care v-ati facut o feuda din UMF si Institut, va spun ca nu o sa scapati, mor cu voi de gat! Nu a scapat nici Lucan, va vine si voua randul!", a declarat Ungureanu care a lasat sa se inteleaga ca, cel putin in cazul doamnei Neagoe, procurorii s-ar putea afla in mijlocul unei anchete privind fonduri din granturi.

Cititi vineri in Ziar de Cluj o ampla ancheta despre cazul medicului Truta, povestea ei si abuzurile incredibile la care a fost supusa!

Comentarii

maricica

09.02.2018 06:56
Fonduri serioase halite din granturi si cu rezultate moka au fost si mai sunt inca prin toate universitatile! Fereasca domnu ce a fost si mai e inca si prin politehnica, agronomie etc. S-au mancat la bani cu nemiluita (milioane de euro si miliarde de lei) pe tot felul de proiecte fantasmagonice, fara vreo aplicabilitate practica concreta (doar 10-15% au mai facut cate ceva!). Majoritatea evaluatorilor aflati pe functii si-au impartit granturile intre ei, au facut centre de excelenta, apoi si-au luat masini, si-au facut case si si-au dat diplome si brevete. Cine si-a ridicat capul si-a luat-o scurt! Asta da CORUPTIE INTELECTUALA!

Umefist

09.02.2018 08:25

Curajos acest Ungureanu. In UMF exista o structura mafiota tesuta pe indelete de fostul rector Marius Bojita in cei 8 ani de mandat de rector al acestei Universitati. La expirarea mandatului nu a reusit sa evite alegerea profesorului Ciuce in locul sau, dar si-a facut un tel in viata in alungarea acestuia de la varful institutiei si la recastigarea influentei pe care a detinut-o in calitate de rector. Tatuka Bojita si-a plasat peste tot oameni de carton, multi dintre ei din pacate nulitati intelectuale, dar propulsati pe repede-inainte in functii cheie din UMF. Dupa ani de presiuni si o campanie mizerabila a reusit sa-l impuna pe pupilul sau Irimie din gasca pesedista in fotoliul de rector. Dupa expirarea primului mandat nici nu a avut nimeni curaj sa-l contracandideze pe Irimie.

Arshinel

09.02.2018 09:54

Corpodean a fost a fost eliberat din functie de fostul rector Ciuce dupa descoperirea unor nereguli grave, si repus pe post dupa restauratia impusa de Irimie. Gurile rele vorbesc ca acesta a fost motivul pentru care Ciuce a fost sapat si dat jos din functia de rector dupa primii 4 ani de mandat. Dirijorul din umbra a tuturor miscarilor din UMF este si astazi profesorul Bojita, fostul rector care a avut 8 ani de mandat. Ma mir ca numele sau nu apare in articol...

Nicu

09.02.2018 10:18

DUmnezeu sa va dea sanatate domnule Ungureanu, putere in special sa puteti lupta cu acesti demoni, de fapt niste scursuri insurubate pe sus care fac si desfac ite si tot felul de porcarii in medicina clujeana. Sa ne miram ca clinicile universitare functioneaza in cladiri de peste 100 de ani? Fiecare cu feuda proprie, sa nu se deranjeze uni pe altii, nici la "investitii" nici la luatul plicurilor. 

Avenger 1

09.02.2018 20:13

Toate posturile administrative din UMF sunt date pe pile si pe bani de acest Corpodean. Caz concret- candidat primul clasat dupa scris si practic e picat la interviu. Acest jegos trebuie mazilit.

Avenger 1

09.02.2018 20:15

De aia a picat site-ul umf sa stearga datele Corpodel. Nu te mai salveaza Rus de data asta. 

Cristina

09.02.2018 23:15

Toate drumurile duc la papusarul sef Marius Bojita! Asta are multe schelete in dulap. Oameni valorosi au fost alungati din UMF, in schimb au fost promovati politruci. Ultimele alegeri pentru functia de rector au fost sub zodia terorii. Trebuia sa iasa Irimie, ca mafia era insetata dupa 4 ani de normalitate. S-a votat ca pe vremea impuscatului, nu exista decat un singur candidat! Bojita a tras sforile din culise. Ioana Neagoe a fost promovata fulminant pana in functia de profesor universitar, fiind mana dreapta a lui Irimie. Un zero barat din punct de vedere profesional! Corpodean a stat pe tusa in mandatul prof. Ciuce, dar acum este gorila de baza a lui Irimie si trateaza cu dispret cadrele universitare. O jigodie de om, ajuns sa decida in chestiuni pe care nici nu le poate intelege. Taie, spanzura si umileste cadrele didactice. Ar trebui facuta o curatenie din temelii a institutiei, si se pare ca acest lucru il vor putea face numai organele de cercetare penala. Sunt convinsa ca daca ar disparea actualul rector, multi oprimati vor avea curajul sa vorbeasca, asa ca si medicul Anamaria Truta. Ii doresc mult succes luni !!!

sorina

09.02.2018 23:22

corpodean a hartuit-o pe directoarea economica si a facut-o sa plece ca sa-i dea postul concubinei lui gina riti, adusa de el de la casa de cultura, incompetentă notorie. hartuieste si jigneste pe toata lumea din subordine, monstru securist, lacheul lui irimie si al găștii roșii de la conducerea umf

Avenger 1

10.02.2018 10:16

Da si de curand a adus-o si pe bucatareasa de la 'Salmonela" ajunsa casierita apoi nu stiu cu ce studii superioare admin financiar la biroul de taxe se stia dinainte ca pentru Dorina Culda e postul. A vrut sa o aduca in vara si pe fiica 'bucataresei' dar nu le-a ajutat D-zeu.Si inca o precizare la ceea ce se scrie.E adevarat totul mai putin ingerintele prof Bojita. Dupa 1990 umf a avut doar 2 rectori care au contat pana in prezent prof Pascu si prof Bojita. Restul nici nu au stiut pe ce lume sunt sau nu au vrut sa stie

Doina

10.02.2018 22:49

E drept, prof. Bojita si-a pus amprenta pe UMF, dar in sens negativ. Numai eu cunosc cel putin 12 oameni in posturi cheie care au fost infiltrati in institutie de Bojita pe linie politica sau de nepotism. Toti au in comun o ascensiune fulminanta si radacini sanatoase in clasa politica de dinainte de 1989. Si Corpodean vine din aceeasi cocina securisto-ceausista. Putini dintre ei au ceva in comun cu meritocratia: asa cum spune Avenger, oameni foarte buni au fost picati la concursuri, pentru ca postul era rezervat pentru altcineva. De frustrare, unii au plecat din tara si activeaza in prezent in folosul unor universitati de prestigiu din UK, Germania, Franta sau peste Ocean. Cei care s-au opus si nu au ascultat comenzile, au avut de suportat consecintele, ca si profesorul Ciuce. Doar este un fapt arhicunoscut ca a fost rasturnat de Bojita, care nu uita si nu iarta nimic. Si acum, la ani dupa pensionare, detine controlul absolut in UMF prin intermediul marionetei Irimie si a decanilor (pusi tot de el!). Doamna Profesor Doctor Ioana Neagoe nu este singura intrata in UMF fara studii de specialitate. Mai sunt si altii, care au absolvit ulterior medicina sau farmacia trimitand numai carnetele de student sa li se treaca nota. Astazi sunt profesori universtari doctori in cadrul UMF,,, Dupa asa de mult timp, ei spera ca nu va indrazni niciodata cineva sa se puna cu caracatita mafiota din care fac parte si care se extinde dincolo de gardul UMF. Vezi cazul profesorului Lucan.

pop

10.02.2018 20:17

are dreptate perfecta dreptate.psd a pus mana pe umf.

trist...

10.02.2018 14:13

E un caz tipic de mobbing care, in aceasta situatie, a atins cote inimaginabile. Abuzurile sunt nenumarate in UMF si daca fostul rector, Prof. Ciuce, s-a opus, a fost "linsat" si transformat in "carne de tun" de mai bine de 6 ani (a se vedea interdictia de a mai opera copii si procesul in care a fost atras.. cel pe care l-a castigat).Mecanismul amenintarilor e o politica generala la UMF pentru a face loc "prietenilor". E de urmarit cum s-au facut avansarile la UMF, inclusiv a Doamnei Profesor Doctor Ioana Neagoe, care nici macar nu a terminat facultatea de medicina sau farmacie(?!). E un sistem extrem de bine instrumentat de domnii Bojita, Irimie, Baciut cu avizul favorabil al Doamnei Decan Anca Dana Buzoianu. E de verificat...II doresc multa putere Aneimaria iar Domnului Ungureanu, ingerul ei pazitor, tot binele din lume..

Mihai Dan

10.02.2018 15:10

Corpodean, licheaua PSD-ista, protejatul lui Ucu Rus, dupa ce a supt ani la rand la tzatza Casei de Cultura a Studentilor, pe cand se profilau dosarele penale, si-a luat talpasita si s-a propasit in UMF. Fostul secretar de partid din vremea studentiei, cand isi turna colegii la securitate doar de dragul de-a o face, s-a infipt bine in UMF tot cu sprijinul sinecuristilor si si-a reluat naravurile care l-au consacrat si imbogatit (spatii comerciale in centrul clujului, vila in Gheorgheni, apartamente, masini de lux si vacante scumpe pentru beizadeausa de fi'su etc.) Gina Riti este tiitoarea lui, de pe vremea directoratului Casei de Cultura si doar nu era s-o lase fara servici.

Aurel Pop

10.02.2018 19:34

securist corpodean ca si toata gasca lor, isi bate joc de profesori si își ameninta  angajatele, la care le pretinde să vină la servici cu tinute sexi, da' de i se mai ridică ceva...umful nu mai există, e tot al lor! ordinară creatură, toate angajările în administratie le face pe pile si bani, si nimeni nu vede si nu aude nimic. De vazut ce palat își construieste si cu ce firme. Si mai ales cine îl ține în brate si de ce pe ordinarul asta

Punisher

10.02.2018 21:39

Da, e f sexy secretara lui care e si tutor la alumni ( cumul de functii) si care intamplator e fiica dr. Tanasescu de la Oncologie. Dar numai intamplator pentru ca doar dansa era asa desteapta sa faca cumul de functii si sa ajunga acolo.

Cristina

10.02.2018 21:43

Multa nesimtire la cei care-si exprima indoilei privind veridicitatea faptelor. Japite morale care nu citesc ce se scrie decat in diagonala. Sau, daca citesc, sunt prea analfabete incat sa inteleaga ca Cotoroanta nu a vrut sa raspunda intrebarilor puse de catre jurnalisti cu privire la faptele sale reprobabile. Mai rasfirat, pupincuristi, mai rasfirat!

Andrei

12.02.2018 11:28

Cirpodean a schimbat multe 'job'-uri de fiecare data plecand cu scandal si acoperit de altii pt escrocheriile pe care le facea. Numai cateva exemple: camera de comert si industrie, UBB, UTCN, casa de cultura a studentilor.

Fane

14.02.2018 12:54

Ciuce l-a plantat pe Pop Ionica, fost director Ursus, pe postul Lui Corpodean. Da Ursus, Buzoianu, Buzoianca...  are si el scheletele lui.

Adauga comentariu