Deputatul Sorin Moldovan, dat dispărut! Cine-l găseşte să-l trimită la muncă în Parlament!

Orice informații despre locul în care se află deputatul paraşutat de nen-su Vasilică Blaga pe listele PNL Cluj, sunt importante – alesul clujenilor trebuie găsit, nu de alta, dar ar trebui tras de urechi pentru absențele repetate de la lucrările Camerei Deputaților, unde a fost trimis involuntar de clujenii care au pus botul și au avut încredere în peneleaua lui Boc și a celuilalt chiulangiu, Stamatian.

Ei bine, deputatul Sorin Moldovan nu a mai dat de mult pe la Cameră.

Săptămâna asta nu s-a ostenit să se prezinte, deși s-au votat lucruri importante. Am verificat votul şi de săptămâna trecută. Nu am găsit nimic.

Şi numai astăzi s-au votat, de exemplu: alegerea primarilor în două tururi de scrutin, legea referitoare la Autostrada Târgu-Mureș - Iași, o lege privind modificarea Legii educaţiei naţionale și o alta privind modificarea Legii serviciilor de transport public local. Și multe altele, privind chestiuni importante. Junele deputat a lipsit. Cum de altfel a lipsit și săptămâna trecută, la absolut toate voturile.

Motiv pentru care ne-am gândit să îl dăm dispărut. Poate l-or fi răpit ăia din viitor, despre care tot vorbește noul ministru al Cercetării. Sau o fi adormit ca Stamatian în vreun fotoliu și a uitat să voteze?

Cel mai îmbuibat parlamentar clujean, având în vedere că are cele mai mari cheltuieli înregistrate la Parlament, este iată și un mare chiulangiu.

PS: Noi am încercat să-l contactăm telefonic pe acest piloi al lui Blaga, să-l întrebăm dacă are vreo altă treabă mai importantă de făcut decât munca la Şparlament, vreo delegaţie pe banii noştri, vreo audienţă în teritoriu (apropos, când a fost cineva în audienţă şi unde este cabinetul de şparlamentar?), sau, o fi fiind răcit la pat, cu ceiucu fierbinte îndulcit cu miere în mânuţă – numai că telefonul este închis. Abonatul la bani publici nu poate fi contactat. În mod repetat.

Adauga comentariu