Deputatul Horia Nasra îi cere primarului Emil Boc explicații publice despre prietenia cu Mihai Lucan

Deputatul PSD Horia Nasra îi cere public primarului Emil Boc să explice de ce a susținut cu bani publici Institutul de Urologie și Transplant Renal Cluj, din moment ce se știa că spitalul avea probleme financiare și era delapidat. Mai mult, Nasra îi cere lui Boc să explice și ce motive a avut în vedere atunci când, premier fiind,  l-a numit pe Lucan consilier personal pe probleme de sănătate.
 
"Cluj-Napoca este renumit pentru excelența în educație și medicină, universitățile clujene fiind furnizorul de inteligență și înalt profesionalism în cele două domenii atât de necesare pentru dezvoltarea și perfecționarea unei comunități, unei regiuni. Cu siguranță, că episodul Mihai Lucan, acest „Josef Mengele de Cluj” precum și tăcerea și complicitatea gurelor albe din Cluj, nu poate pune în umbră performanțele și profesionalismul medicilor clujeni. Având în vedere faptele abominabile prezentate de presă și de deputatul Emanuel Ungureanu,  opiniei publice,  îi solicit primarului Emil Boc răspunsuri publice la următoarele întrebări:
 
1. Domnule Emil Boc, de ce ați girat susținerea financiară  a  Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca din moment ce acesta era delapidat, căpușat? Cum ați motivat acea susținere financiară?
2. Care au fost motivele care au stat la baza numirii domnului Mihai Lucan în funcția de consilier al primului-ministru pe probleme de sănătate?", a transmis Horia Nasra prin intermediul unui comunicat de presă
Institutul de Urologie și Transplant Renal Cluj a fost ani la rând finanțat din bugetul local al municipiului, fără ca cineva din aparatul administrativ să întrebe de ce spitalul era mereu plin de datorii și fără bani. 

Comentarii

adi

04.01.2018 15:57

boc sa raspunda pt prostile pe care le face.dar nasra sa isi vada barna din ochii lui. aparatori de hoti ce a ajuns psd. rusine. doar apara infractorii. interesant ca apara doar infractorii lor. udrea macar e consecventa, zice ca toti infractori is buni. boc nu e ok ca nu e de la psd. hai emile treci la comunisti sa vezi cum te face nasra o victima a binomului :D

claudiu

04.01.2018 16:45

Nasra, pune-i intrebarie astea si lui Bodog si cere-i demisia

Adela.

04.01.2018 18:02

Pentru #tezist o sugestie la confectionarea următoarelor pancarte : ȘI AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ ( a clujenilor ) afișat unde consideră EI in marșul lor de la un capat la altul al orașului impotriva CORUPTIEI ...,idei din articolele apărute și care nu fac cinste acestui oraș universitar și IT ist .

Lucan

04.01.2018 18:42

Nasra , sluga ce esti, prima data evalueaza-l pe bodog ca dupa banicioiu ati adus alta nulitate la MS

Vlad

05.01.2018 07:35

Mare idiot Nasra asta, sa isi intrebe prima data colegii de partid de unde au averi si apoi sa-l intrebe pe Boc

Adauga comentariu