Deputatul Emanuel Ungureanu s-a transformat în politician de mucava. Nu-l mai susține pe “Vlad”, a întors-o ca la Buzău

Alegerile pentru șefia USR PLUS București debutează sâmbătă: Vlad Voiculescu (PLUS) și Octavian Berceanu (USR) își dispută președinția. Fostul deputat de Cluj, Emanuel Ungureanu nu-l mai susține pe Vlad Voiculescu, ci a întors-o ca la Buzău, unde a devenit deputat cu sprijinul lui Dan Barna. Prin urmare Ungureanu „recomandă” candidatura lui Octavian Berceanu pentru președinția USRPlus București. 

Merită amintit faptul că fostul deputat clujean Emanuel Ungureanu (USR) a fost un susținător al fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu (PLUS) atunci când acesta din urmă l-a demis pe managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Petru Șușca. 

Acum, după ce s-a văzut cu sacii în căruță, Ungureanu îl apreciază pe Voiculescu drept „șovăielnic” și „politician plângăcios”. 

De altfel, Emanuel Ungureanu, actualmente deputat USR de Buzău, a cerut recent și demisia ministrului Sănătății Ioana Mihăilă (PLUS), după ce conducerea Institutului de Urologie din Cluj-Napoca și-a dat demisia zilele trecute, ca protest față de lipsa de finanțare.

CITEȘTE ȘI: Emanuel Ungureanu îi cere demisia Ioanei Mihăilă. Iaca o poveste politică de uniune tristă: el "barnist", ea "cioloşistă"

„Dragi colegi din USR-PLUS Plus București, vă recomand să-l votați ca președinte USR-PLUS București pe Octavian Berceanu!

Una dintre cele mai frumoase surprize din ultimii ani în politica românească o reprezintă ascensiunea publică a lui Octavian Berceanu, șeful Gărzii de Mediu, unul dintre fondatorii USR.

Pe Tavi Berceanu îl admir pentru curajul său extraordinar, pentru determinarea cu care luptă pentru un mediu curat.

România este plină de gunoaie și pentru că există o mafie care a făcut din România o groapă de gunoi a Europei.

Octavian Berceanu luptă cu determinare împotriva acestei mafii.

Poate unii dintre voi se întreabă de ce nu îl susțin pe Vlad Voiculescu în această competiție internă.
Simplu, Vlad Voiculescu a dezamăgit în acest mandat scurt de ministru al Sănătății.

Dacă în primul mandat de ministru, în cele 7 luni din anul 2016, Vlad Voiculescu a demarat 24 de controale în spitalele mizere din România, în cel de-al doilea mandat a fost extrem de șovăielnic în a demara reforme profunde în sistemul sanitar.

România are nevoie de bărbați politici puternici, nu de politicieni plângăcioși.

Tavi Berceanu este un luptător, merită votat!”, notează Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook, aplicând o „perversă” de Buzău fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu

Votul pentru noul președinte al filialei USR PLUS București începe sâmbătă, 26 iunie, la 15:00, și durează pana luni la 22:00. Rezultatele se vor anunta marți, după numărarea buletinelor de vot.

 

Adauga comentariu