Deputatul Adrian Oros a inviat. Adevarat a inviat?

Agitatie mare azi in redactiile clujene. Motivul il constituie faptul ca in aceasta dimineata domnul deputat Adrian Oros a transmis presei clujene un comunicat de presa. Atat de surprinzator a fost acest comunicat incat de emotie, jumatate dintre ziaristii care si-au deschis casutele de mail au facut infarct fiindca acestia credeau ca domnul Adrian Oros a disparut din peisajul clujean in urma votului care l-a trimis la Bucuresti in urma cu mai bine de trei ani.

“Masura adoptarii OG 42/2015 nu este depasita in populism ieftin decat de ideea vehiculata acum cativa ani de d-na Ecaterina Andronescu, aceea prin care sa fie acceptati in universitati absolventii de liceu fara bacalaureat. Dar era totusi de asteptat o atare atitudine din partea unui Guvern condus de un premier si un vicepremier care si-au plagiat in mod grosolan tezele de doctorat si care nu dau doi bani pe invatamantul romanesc. Dar ministrul nu a luat in calcul ca OG 42 /2015 va crea un dezechilibru ingrozitor in ceea ce priveste locurile de munca, pentru ca vor fi peste noapte inca vreo 80.000 de someri cu “diploma” ”, se arata in comunicatul transmis presei.

Cea de a doua  jumatate a presei clujene a dat in apoplexie adormind instantaneu dupa ce au citit comunicatul de presa transmis de deputatul PNL. Cum se apropie din nou ziua alegerilor se pare ca o mare parte a celor care au prins un loc caldut pe bancile parlamentului incep sa se activeze si sa le reaminteasca celor care i-au votat cat de "mult" au facut pentru ei.     

Adauga comentariu