Deputat clujean: “Am fost siderat când am văzut ce a făcut Guvernul”

Deputatul UDMR Csoma Botond a comentat pentru Ziar de Cluj decizia guvernului Grindeanu de a adopta la ceas de seara Ordonanţa de Urgenţă privind graţierea şi amnistia. În opinia lui Csoma, ziua de marţi a întunecat minţile din palatul Victoria.

"Ieri a fost marți şi s-au întunecat mințile în palatul Victoria”, a postat pe contul personal de Facebook deputatul UDMR Csoma Botond. Contactat de Ziar de Cluj, deputatul clujean a declarat că nu poate fi de acord cu ceea ce s-a întamplat aseară, cu atât mai mult cu cât societatea civilă a avut o reacţie adversă faţă de această acţiune.

“Am fost siderat când am văzut ce a făcut Guvernul aseară, târziu. Aşa pe furiş, s-a adoptat această Ordonanţă de Urgenţă. Efectiv nu mi-a venit să cred. Nu cred cred că este normal şi nu pot fi de acord cu asemenea măsură din partea Guvernului. După semnalele din societatea civilă  un asemenea proiect de lege trebuia dezbătut în Parlament. Nu am luat o decizie cu privire la faptul dacă ne vom da sau nu demisia. La 14.30 vom avea o sedinţă de grup şi acolo se va decide ce vom face”, a declarat Csoma Botond

 

 

Adauga comentariu