Depravare sexuală în spațiul public! Un clujean a devenit spaima cartierului: urmărește victimele în timp ce se masturbează VIDEO EXPLICIT

„Clujul de 5 stele” își păstrează supranumele doar în centru. În cartiere, pe unde până și polițiștii locali ai lui Marcel Bonțidean au uitat să-și mai facă treaba, bântuie tot felul de dezaxați cu scula în mână. Din păcate, cuvintele nu pot reda spaima prin care trec mănășturenii, mai exact localnicii din vestita zonă „La Terenuri”, acel spațiu uitat de autorități, plin de mizerie, pe care edilul clujean Emil Boc își propune să realizeze o bază sportivă unică în țară. Până atunci însă, cartierele Clujului au devenit locul preferat al celor care consumă substanțe halucinogene, dar și raiul maniacilor atinși de chiromanie: cei cărora le place să fie surprinși în timp ce se autosatisfac în public. 

Dincolo însă de orice zâmbete și glume, incidentul este nu doar scandalos, ci și nefericit:

un dezaxat, care poate fi în aceeași măsură un psihopat dispus să recurgă și la alte forme de perversiuni sexuale publice sau poate un viol, bântuie pe un traseu foarte bine stabilit, prea puțin populat, unde își selectează victimele, masturbându-se în timp ce le urmărește. 

Desigur, suntem consternați cu toții de cazuri grave, precum cel din Caracal, fiind foarte buni constatori atunci când nenorocirile se produc. 

Dar ce fac autoritățile clujene, cu toate structurile polițienești, ce fac polițiștii locali, din subordinea Primăriei, niște agenți plătiți regește din bani publici, mai mult decât reprezentanții Poliției Române, dacă asemenea cazuri grave au loc constant, iar măsurile lipsesc?

Da, din păcate, individul din imagini nu este la primul său act de chiromanie publică, după cum relatează localnicii din zonă. 

Odată renumit prin numărul intelectualilor pe care-i are, Mănășturul a devenit paradisul perverșilor sexual. Incidentul a fost înregistrat în dimineața zilei de dumincă, în jurul orei 9.00, în zona La Terenuri din Mănăștur. 

După cum puteți observa, zona aleasă de dezaxatul cu scula în mână este una mai puțin frecventabilă, astfel încât acesta își poate urmări victimele în voie la ore în care bat clopotele la biserică. 

Cât mai lipsea, ne întrebăm, ca acest caz să nu se transforme într-un viol? Sau poate o crimă? 

Sunt ipoteze asupra cărora ar trebui să se pronunțe organele polițienești. 

Credeți că polițiștii locali ar trebui să fie mai activi, să fie prezenți în zona parcurilor, prin cartiere, și nu doar în zona centrală, sprijinind zidurile Primăriei Cluj-Napoca?

Câte asemenea zone obscure nu sunt frecventate de polițiști?

Dacă în locul doamnei din imagini ai fi fost chiar TU, fiica, sora sau soția TA?

Cum reacționai într-o situație limită de acest fel? 

TU știi cum trebuie să procedezi în asemenea cazuri?

Vom reveni pe subiect, iar până atunci așteptăm o reacție pertinentă din partea autorităților clujene. 

ATENȚIE! IMAGINI EXPLICITE!!!

 


Adauga comentariu