Dennver ține pasul cu Tine!

Cu o experiență de peste  22 de ani în domeniul materialelor de construcții și instalații  Dennver iși diversifică atât gama de produse, cât și serviciile.

Pe lângă comercializarea plăcilor ceramice și a obiectelor sanitare, încă din 2015 Dennver oferă gratuit și serviciul de proiectare 3D a băilor. Flexibilitatea și adaptarea la nevoile clienților fiind primordiale, compania nu s-a oprit aici, anul acesta deschizând noul showroom de băi complet utilate conform ultimelor trenduri din domeniu cu cele mai inovatoare soluții.


Clienții se pot inspira din băile de prezentare într-un mediu relaxant, pot alege gresie, faianță, obiecte sanitare și accesorii de băi din sutele de modele disponibile. Totodată, consilierii de vânzări oferă soluții unice și personalizate, care satisfac și cele mai exigente nevoi.


Cum vara se topesc prețurile, Dennver iși întâmpină clienții în plin sezon de amenajare/renovare cu promoții, oferind 5% discount din valoarea totală a băii. Tot ce trebuie să facă cei interesați de amenajarea unei băi de vis este să prezinte codul “DZC” până în data de 31.08.2016.

Adauga comentariu