A demisionat seful firmei de paza a Consiliului Judetean

Robert Cojan, directorul pus anul trecut in fruntea societatii Paza si Protectie SRL, a Consiliului Judetean Cluj, si-a dat demisia. Decizia acestuia de a parasi firma vine in perioada in care Curtea de Apel Cluj a hotarat irevocabil repunerea in functie a fostului director, Adriana Sabou, hotarare care trebuie pusa in aplicare. Sursele Ziar de Cluj arata ca este posibil ca, in sedinta extraordinara de astazi, Consiliul Judetean sa ia act de demisia lui Cojan. Aceleasi surse spun ca directorul numit pe filiera PSD a invocat motive personale.
“Si-a depus demisia motivand ca trebuie sa isi sustina definitivatul in profesia de avocat si ar intra in incompatibilitate cu functia detinuta la Paza si Protectie”, au explicat sursele Ziar de Cluj.
Contactat prin telefon Robert Cojan a amanat orice discutie pana dupa ora 14, ora la care are loc sedinta extraordinara a Consiliului Judetean.
“Nu pot nici sa va confirm, nici sa va infirm informatia la acest moment”, a spus Cojan despre demisie.
Repunerea in functie a fostului sef al societatii, Adriana Sabou s-a taraganat in ultima perioada, in ciuda sentintei favorabile, deoarece postul era ocupat de Cojan. Femeia a primit si despagubiri de 80.000 de lei, reprezentand plata drepturilor salariale, indexate, majorate si reactualizate, precum si a altor drepturi de care ar fi beneficiat.

Comentarii

Se desfiinteaza...

24.10.2013 18:16

[...] in sedinta de maine va ajunge pe masa consilierilor si decizia de incetare a mandatului lui Robert Cojan, administrator al societatii, si urmeaza sa fie numit un nou [...]

mokus

21.10.2013 13:45

Oare cine plateste o asa suma ? si din ce buget?
Cel care a decis are un nume si daca nu avea motive de schimbare, doar pur politice, sa fac bine ca din buzunarul propriu sa plateasca, in numele partidului, caruia ii plateste cotizatie.
Sa vedem, ce spune raportul de audit?

Adauga comentariu