DELIR TOTAL: Boc e de neoprit. A început să facă promisiuni sportive

Vremea pronosticurilor din sport pare să fi apus demult. Acum, politicienii au devenit buni la toate, oferind în loc de pronosticuri, promisiuni sportive. Un bâlci total: promisiunile electorale au ieșit din sfera politicii și au acaparat sportul românesc. Chiar dacă echipele de baschet feminin și handbal din Cluj sunt subfinanțate, iar în curând vor dispărea din peisajul sportiv clujean, primarul Emil Boc nu mai lasă nici un loc liber comentatorilor sportivi. Edilul clujean și-a asumat și acest rol și a făcut câteva dezvăluiri incredibile. Adevărata casă de pariuri al lui Emil Boc este cea a promisiunilor electorale. 

Emil Boc, care a defilat în postura toboșarului principal pe străzile din Ostrava, precum și în calitate de lider al galeriei suporterilor români în meciul de Fed Cup cu campioana mondială, Cehia, s-a arătat convins că CFR va reuşi să triumfe din nou în Liga 1 Betano.

Mai mult, Emil Boc pariază pe ambele echipe clujene: CFR Cluj și ”U” Cluj. Evident, doar astea mai rezistă în clasamente, în timp ce echipa de handbal masculin nu a mai înregistrat victorii, iar baschetul feminin este, de asemenea, la coada clasamentului. Echipele de la CS Universitatea Cluj sunt clasate pe ultimele locuri. 

Dar situația dezastruoasă în care se zbat aceste echipe clujene nu pare să-l îngrijoreze pe edilul clujean. Boc este obișnuit deja să parieze pe proiectele altora, pentru a culege personal, laurii victoriei. Primarul din Cluj-Napoca nu a fost văzut la meciurile de baschet sau de handbal clujene, fiind interesat exclusiv de fotbal. Și de proiectele reușite, pe seama cărora speră să câștige puțină reclamă.

Iată poate de ce, acesta a șocat din nou opinia publică prin promisiunile sportive pe care le-a făcut publice recent. Sportul și politica, pentru Emil Boc, par să însemne același lucru.

"Titlul e la Cluj anul acesta, nu-l mai duceţi în altă parte. A pierdut CFR la Craiova, dar nu-i nimic. Lăsaţi că nici alţii nu merg mai bine la început. Se mai întâmplă. Aşa suntem noi ardelenii, începem mai greu, mai domol, dar şi când pornim, nu ne mai oprim. Eu cu sufletul sunt la "U" Cluj. V-am spus, am bătut tobele pentru "U", a declarat recent Emil Boc, care nu s-a rușinat de trecutul său de toboșar, ci și-a făcut chiar un titlu de onoare din tinerețea sa toboșărească. 

”Am refăcut Universitatea de la zero, după ce clubul a dat faliment. "U" Cluj va intra în Liga 1 şi îşi va continua drumul spre cupele europene. Este o construcţie sănătoasă, frumoasă, care creşte treaptă cu treaptă. Evident că nu mai bate cu 9-2 sau 7-1, ca în divizia judeţeană.

Batem şi noi cum putem.

Important e ca "U" Cluj să intre în liga naţională şi cu siguranţă va intra. Primăria este principalul susţinător financiar al acestei construcţii", a spus Emil Boc, în cadrul unei emisiuni sportive.

După câteva promovări succesive, ”U” Cluj e nou-promovată în Liga 2. Universitatea ocupă locul 4 în Liga 2, cu 44 de puncte acumulate după 21 de etape. Lider este Sportul Snagov, cu 46 de puncte.

 

Adauga comentariu