Declarație obraznică a senatorului Goțiu despre cum a dormit în Parlament: „Dacă o să mi se mai facă somn, o să mai dorm!”

După ce a fost filmat dormind în Parlament, ca un senator ce este, vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu, a dat următoarea declarație:

”Mă obosește această procedură a bugetului care e o cacealma. Am zis că e mai bine să mă odihnesc un pic. Am zis să mă odihnesc un pic până când trece partea asta. E dreptul lor să doarmă în plen, fiecare face ce dorește. Dacă o să mi se mai facă somn, o să mai dorm. Prefer să fiu atent la momentele care contează. Am colegi care mă atenționează.”

Ziar de Cluj l-a contactat pe Elek Levente, președintele USR Cluj, pentru a îl întreba cum comentează declarația senatorului Goțiu:

„Nu am văzut filmulețul pentru că sunt la muncă, cineva trebuie să și producă. Daca e real ce spuneți, e regretabil, chiar dacă parlamentarii noștri protestează de câteva nopți în Parlament. Nu sunt scuze pentru un asemenea gest, și mai mult, nu eu sunt cel care trebuie să explice situația.

Am încredere în Mihai Goțiu, sper să fie o făcătură ca și cazul Răducu, iar el să iasă mai puternic, mai credibil și mai respectat din această situație.

Până în prezent Mihai a făcut cinste clujenilor și am încredere că o va face și în continuare. Nu știu câți parlamentari de Cluj au ajuns VP al senatului la primul mandat”, a declarat Elek Levente.


Comentarii

cozma

06.02.2017 17:46

'tu-va-n aripa, dormiti pe banii statului? rau imi pare ca v-am votat! mai bine puneam stampila pe nicoara, macar ala se informa despre anatomie in timpul sedintelor. daca asta e schimbarea clasei politice...ia sa te vad cum dormi tu intr-o sedinta cand lucrezi la privat, ca te oboseste si te trezesc colegii cand se ajunge la partea interesanta. si dup-aia il si auzi cum zice de noi, restul, care muncim, nu dormim, ca suntem sclavi corporatisti.domnule, esti de o aroganta penibila. somn usor in continuare. macar daca dormi nu poti propune legi cretine. ciuma nu are culoare.

agent imobiliar

06.02.2017 17:48

E acelasi Elek Levente de la Asociatia pt Clujul Urbanistic sau asa ceva ?Ca am auzit o gramada de chestii penale despre asociatia aceea, santaje, etc, totul va iesi la iveala in curand...Oare cum de toate gunoaiele intra si in politica ?

06.02.2017 18:27

Pai cum, mafia corporatista avea nevoie de partid!! Asa ca se facu' USR-ul!!

Radu

06.02.2017 19:38

Du te maaaaa de te culca acasă ceapa ta de senator !!!! Esti in gara maaaaa??????'va Gașca voastră de anarhiști , scoateți oamenii in strada dar n-ați lucrat in viața voastră..

petre

06.02.2017 20:18

asta nu-i gotiu e gotoi

cozma

07.02.2017 12:45

:)) fain, fain

Eugen

06.02.2017 20:48

Mai fratilor de ce va mirat ca se face somnic la saracutu , pai o umplut burticu ala mare cu branza ieftina ca doare este bufet pentru parlamentari la bani marunti . Si voi daca mancati vi se face somnic . 

Camelian Propinatiu

06.02.2017 21:36

Oricum, maşinăria de vot nu ţine seama decât de obiecţiile străzii!

George

07.02.2017 10:31

Dezgustator acest om!  din cauza lui nu am votat cu USR 

Doru

07.02.2017 11:08

Moartea o sa te mai voteze pe tine si partidul din care faci sau o sa faci parte. ROMANI cind o sa mai mergem la vot cind vedeti Gotiu pe lista datii delete, nesimtitule. 

elefterie

08.02.2017 05:43

Mai oameni buni nu confundati USR-ul cu un singur om ; hahalera va ajunge acasa cat de curand, sa doarma cat vrea, Restul din partidul asta mic chiar vor sa faca ceva (vezi filmarile din Parlament)

Adauga comentariu