Declaratie EXCLUSIVA a omului de afaceri Calin Mitica pentru Ziar de Cluj: "Sapte ani m-a anchetat DNA Cluj si am castigat in instanta, ma voi apara si de aceasta data"

Omul de afaceri Calin Mitica, patronul Transferoviar Grup,  ale carei firme sunt perchezitionate in acest moment de DNA Cluj pentru suspiciuni de fapte coruptie ne-a oferit o declaratie in exclusivitate.

“Este vorba despre o plangere pe care niste concurenti au depus-o la DNA. Firmele Astra Vagoane Arad si Remarul Pascani nu au stiut sa digere o infrangere la licitatiile pe care le-am castigat in mod corect. Aceste perchezitii sunt rezultatul acestor plangeri, iar procurorii trebuie sa-si faca treaba. In cele mai multe cazuri eu am castigat oferind jumatate din pretul competitorilor, asta pentru ca pe frunizorii pe care noi ii avem am descoperit ca astea sunt preturile reale, probabil ca restul ascundeau alte comisioane. Daca va amintiti, eu am mai fost anchetat sapte ani de catre DNA si anul acesta am fost achitat definitiv de Inalta Curte. Ma voi apara si de aceasta data, chiar daca ma vor retine preventiv sau ma vor aresta. Am stricat multe ploi ale grangurilor care capusau domeniul feroviar si ma asteptam sa existe si repercusiuni”, a declarat omul de afaceri Calin Mitica pentru Ziar de Cluj, negand categoric ca ar avea suspiciuni in ceea ce priveste obiectivitatea procurorilor DNA.

Foto: alba24.ro

Comentarii

nascut clujean

28.10.2014 16:06

da doamne sa fie curat,  ar fi un semn ca totusi se pot face afaceri cinstite ( pe bani grei) in romania

Adauga comentariu