Decizie cretină la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” !

Mulți dintre directorii de școli din Cluj-Napoca ar trebui scuturați datorită fițelor pe care le au și, mai ales, a faptului că Inspectoratul Școlar nu prea îi scarmănă ca să îi învețe respectul față de elevi și părinți. 

O situație absolut incredibilă o regăsim la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, care are un cămin cu regim de internat unde sunt cazați copii de gimnaziu, mulți din alte zone ale țării. Ei bine, deși acești copii au vârste de 10-11 ani și le este greu și așa să se obișnuiască cu regimul de internat, conducerea liceului cuvine să le îngreuneze situația. 

Spre exemplu, în aceste zile cantina internatului e închisă. Astfel, copiii nu au unde mânca la amiază și seara. Atenție, nu este vorba doar de acces gratuit la mâncare, părinții lor plătesc pentru acest serviciu acum inexistent. E absolut șocant ca marile gulere albe din conducere nu înțeleg să rezolve problema, în condițiile în care mulți dintre copii provin din familii modeste și nu pot să mănânce toată ziua în oraș. 

Adauga comentariu