Decebal Cotoc a vrut azi sa isi omoare Napoca FM. CNA i-a pus o piedica de zile mari. Herjeu, discurs ipocrit despre radiourile locale ale Clujului, dupa ce a votat teapa de proiect media a lui Metz, inca neinaugurat

Decebal Cotoc nu mai deschide usa cu nasul la CNA, asa cum o facea pe vremuri. Mai sunt cateva luni si un important contingent din CNA va parasi institutia caci se termina mandatele. Insa pana atunci, unii membri CNA vor sa plateasca polite. Azi, l-au incarcat pe Cotoc, unul din favoritii din ultimul deceniu al CNA la castigarea frecventelor de radio.

Pagina de Media relateaza azi ce scatoalca si-a luat clujeanul: CNA a discutat în ședința de astăzi o solicitare din partea Napoca FM, operat de Selmaco International, de a modifica structura postului radio, astfel încât aproape 96% din emisie să fie asigurată de la București, de Radio Guerrilla. Practic, Guerilla isi propunea sa intre pe usa din spate in Cluj (Guerilla, niste blegi care nu inteleg ca CNA ii dusmaneste si le va refuza TOTUL in anii viitori), Cotoc voia sa scape de Napoca FM, radio cu echipa slaba, cu audiente slabe, incasari slabe si care ii produce nervi la creieri.

Ceea ce a insemnat peste 10 luni de discutii s-a dus pe apa CNA-ului care a respins, e drept, la limita, cererea NAPOCA FM, lasandu-l pe Cotoc, dar si pe cei de la Guerilla, cu frecventa in soare. 

Radu Herjeu, membru al CNA, si-a motivat votul negativ:

„Mi se pare jignitor să sacrificați un radio local, Napoca FM, pentru binele unei rețele. În acest moment, Clujul rămâne fără radio local, în schimb, cu 22 de rețele. Eu, unul, cred că Clujul are nevoie de un radio local și nu am să votez așa ceva.

„Ați încercat să ne convingeți ce minuant ar fi pentru clujeni să asculte Radio Guerrilla, ceea ce mie mi se pare jignitor pentru foștii dumneavoastră ascultători. Veniți să ne spuneți că dumneavoastră ați existat degeaba și că de fapt clujenii mureau de Guerrilla", a spus Herjeu.

Pozitia sa insa miroase a ipocrizie. Daca domnul Herjeu voia un radio local, ar fi votat Radio NCN acum cateva luni, nu teapa de proiect propusa de afaceristul fara experienta in media Daniel Metz, cel care a prezentat un proiect cu jazz si muzica simfonica, radio la care inca nu i-a dat nici azi drumul, singurul scop al CNA fiind sa blocheze accesul retelei Presa Buna la o frecventa radio, atat de rara in peisajul clujean. Ca sa nu mai discutam de dezvaluirea Ziar de Cluj care a aratat ca Metz l-a mituit pe Valentin Jucan, pe atunci membru al CNA, cu un card Metro, ca sa isi ia de-ale casei pe firma lui Metz, angajandu-i si sageata din CNA, pe incompetentul sau prieten, Dorin Pugna.

Domnule Herjeu, astazi Clujul ar fi avut un radio adevarat, dar CNA a ales politic sau la comanda, nu mai e treaba noastra. Noi tot cu taxele la zi suntem, tot presa critica facem, tot nu avem radio. Ah, si inca ceva, domnule Herjeu, stiti unde e angajat Valica Jucan? E purtator de cuvant la Consiliul Judetean, condus de Tise, finul lui Boc. Stiti ce are Tise in declaratia de avere? Un building de 14 etaje in buricul targului. Stiti cine e principalul sau chirias? Daniel Metz cu firma NTT Data. Hehe.

Adauga comentariu