Decebal Cotoc, seful Radio Impuls, se apropie de finalizarea tranzactiei cu Kanal D: a cerut circa 1,8 milioane de euro turcilor. Ce parere va avea azi CNA despre asta?

CNA este chemat astazi sa analizeze si sa voteze sau nu solicitarea Adway Direction, un srl controlat de omul de afaceri Decebal Cotoc, privind cesiunea posturilor de radio Impuls din 9 judete catre firma Dogan Media International, societatea care opereaza postul de televiziune Kanal D si care are un interes major sa intre pe piata de radio, fiind un segment unde prezenta sa este deficitara.

Cotoc este in negocieri pentru cedarea licentelor de radio de mai bine de doi ani, discutiile fiind la un moment dat stopate de schimbarea de actionariat din compania turceasca.

Potrivit surselor, Cotoc a cerut circa 1,8 milioane de euro pentru intregul pachet de licente.

Interesant este faptul ca multi membri ai CNA au amendat cel putin verbal in trecut asemenea tranzactii, mai ales ca aceste licente, unele foarte importante, au fost acordate tocmai pentru dezvoltarea in local a unor proiecte editoriale, nicidecum pentru constituirea de "flote" radio destinate tranzactiilor pe milioane de euro.

 

Adauga comentariu