De Ziua Copilului, hipermarketul Auchan s-a transformat in speculant sub acoperire

De Ziua Copilului, hipermarketul Auchan din Cluj-Napoca a profitat de parintii care au decis sa le cumpere cadouri celor mici pe ultima suta de metri. Ieri, preturile jucariilor au crescut spectaculos, fara niciun avertisment.

Astfel, o jucarie care a costat pana alaltaieri zece lei, de Ziua Copilului avea un pret chiar si cu 50% mai mare. Dovada stau pozele facute in hipermarket saptamana trecuta si cele facute ieri, la exact aceleasi produse.

 

Comentarii

Eva Sinai

02.06.2015 17:38

Rusinos! In occident,cu ocazia unor sarbatori se fac super reduceri, pentru ca vanzarile sa fie mai mari.La noi se fac super mariri ca sa jecmaneasca buzunarele oamenilor! Rusine Auchan!...si nu numai...Oferta de lucru pentru toti! Se selecteaza  dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Necesita cunostiinte minime de operare PC! Abilitate de navigare pe nternet.Oferim curs gratuit si complet de instruire . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se cere seriozitate ,responsabilitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Pentru detalii trimiteti textul ”Info” la adresa de mail:  evasinai2003@yahoo.com

cornel

02.06.2015 18:48

"specula" de care vorbiti voi se numeste economie de piata! pui de comunisti ce sunteti!

Adauga comentariu