De un an Şulea nu mai face nimic pentru comuna pe care o păstoreşte. Măcar nu mai dă din gură cât de gospodar este. Daniel Meze: „Analizez să candidez la Primăria Florești”

Cea mai mare comună din țară a rămas blocată în timp din cauza actualei administrații care nu mișcă un deget.

În urmă cu un an de zile activistul Daniel Meze a făcut un document „manifestul pentru Florești” unde a rugat pe facebook ca oamenii să scrie problemele cu care se confruntă. În urma manifestului a rezultat un document cu 83 de probleme punctuale.

„Acum după un an de zile văzând la fața locului și analizând situația din Florești am zis că e bine să structurez materialul în niște domenii de interes astfel încât să fie un program de guvernare locală și să îl fac public. Chiar acum a dus documentul Prefectură, la CJ, PNL, PSD, UDMR, ca toți factorii politici administrativi, lideri de opinie să ia la cunoștință soluțiile pe care le propun oamenii și cumva să creăm o presiune civică, politică, administrativă pe actuala administrație din Florești ca să rezolve din acele probleme. Vrem să creăm o energie în Florești astfel încât să mișcăm lucruri din actuala stare de fapt, de inerție care există în Florești. Nu se întâmplă nimic, nicio investiție, nicio stradă asfaltată, nu înțeleg pe ce se cheltuie bugetul Floreștiului că nu se vede la fața locului nimic.

Problemele din Florești iradiază în Cluj-Napoca de aceea las documentul și la domnul  Boc și la domnul Tișe ca să se întâmple ceva. La urma urmei ce trebuie să se întâmple? Politic anul viitor la alegeri ne trebuie altă soluție sau ne trebuie o altă energie, un alt management. Ceva trebuie să se întâmple anul viitor să nu mai stăm în stare asta de râncezeală, de imobilitate.

Am vorbit cu niște oameni din Florești să scoatem și un ziar, un manifest unde oameni din Florești să scrie opiniile lor despre Florești. În Florești trebuie creată și o conștiință de floreștean” declară pentru Ziar de Cluj, Daniel Meze.

Activistul Daniel Meze are în plan să candideze la Primăria Florești. Activistul vrea să găsească soluții, analizând posibilitatea de a-și asuma responsabilitățile și de a duce o luptă până la capăt.

„Dacă lucrurile merg în acest ritm, dacă nu găsim/vedem soluții alternativ analizez să candidez la Primăria Florești, dacă lucrurile rămân tot așa până acum. Analizez posibilitatea și dacă nu va fi altă soluție care să mă convingă o să-mi asum și o să duc lupta până la capăt”, mai declară Daniel Meze.

 

 

 

 

Sursă foto: Facebook/DanielMeze

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu