De săptămâna viitoare vom circula gratuit cu transportul în comun în fiecare vineri

Autoritățile se așteaptă ca la începutul săptămânii viitoare rata de vaccinare a populației din Cluj-Napoca să ajungă la 50%. Aceasta înseamnă că va intra în vigoare gratuitatea pe transportul în comun în fiecare vineri.

„Am cerut datele ieri și cred că la începutul săptămânii viitoare vom putea avea consacrate procentele acelea despre care am vorbit și dăm drumul și la proiectul Vinerea Verde cu transportul public gratuit în ziua de vineri. Într-o săptămână acel proiect va putea fi operațional. La începutul săptămânii viitoare vom anunța”, a declarat, astăzi, primarul Emil Boc, într-o emisiune online.

Săptămâna trecută, Boc a anunțat că programul Vinerea Verde care permite circulația gratuită cu transportul în comun în municipiu în fiecare vineri, va intra în vigoare de îndată ce rata de vaccinare în Cluj-Napoca va fi de 50%. Acest program a fost anunțat încă din luna martie, dar nu a fost aplicat pentru a nu favoriza înmulțirea cazurilor de COVID. Inițial, a fost programat pentru luna aprilie.

Adauga comentariu