De râsul curcilor! Primăria sparge asfaltul proaspăt turnat pe Grigore Alexandrescu pentru că a uitat să curețe canalele și gurile de scurgere

Locuitorii de pe strada Grigore Alexandrescu au avut parte azi de o surpriză de proporții. La doar două săptămâni de la finalizarea lucrărilor de asfaltare, angajații Primăriei Cluj-Napoca transformă iar strada în șantier.

Deși bordurile sunt gata, gurile de canal nu sunt fixate la locul lor. Muncitorii sparg asfaltul proaspăt turnat pentru că un Dorel ar fi uitat să curețe canalele și gurile de scurgere. 

strada grigore alexandrescu

Ca de obicei, angajații destoinici ai municipalității nu ”ratează” nici o stradă proaspăt modernizată. 

Premieră în acest caz este faptul că s-a montat în fața unei guri de canal semnul de circulație ”Accesul interzis” care se amplasează, de regulă, pe străzile cu sens unic.

 

 

 

Sursa foto: Facebook

Comentarii

Mihai

02.10.2017 17:34

Te-n coor pe mă-ta de handicapat care poți să mai afirmi după 2 ani de la lucrare că nu s-a turnat stratul final de asfalt! Să-ți facem gura poștă de handicapat! De postac împuțit!

Je

02.10.2017 18:40

Pentru cunoscători: mai trebuie turnat stratul de uzură...Lucrările de reparații la capacele de canal, se fac ÎNAINTE de a turna stratul de uzură 

iii

02.10.2017 20:28
Poate s-au gandit ca "accesul interzis" se refera la gura de canal, directia interzisa fiind in jos...

Adauga comentariu