De la PD-L, la PSD, trecând prin PNL, ALDE şi PC, Steluţa Cătăniciu a "reprezentat" poporul din partea întregului spectru politic românesc

Marcel Ciolacu a confirmat azi că Steluţa Cătănici candidează pe listele PSD Bihor la parlamentarele din acest an (sau când au să se desfăşoare acestea).

Pornită în viaţa politică în PD-L Cluj, de sub pulpana lui Daniel Buda, Steluţa Cătăniciu atâta a apăsat pedala cererilor nesimţite în interes personal - în care partidul trebuia să o servească, încât, scârbit, Emil Boc a fost nevoit să-i spună în public: "NU!"

S-a repliat rapid sub pulpana lui Marius Nicoară, pe atunci preşedinte PNL Cluj. Alianţa USL (dintre PNL şi PSD) i-a adus în 2012 primul mandat de parlamentar - în care, culmea ironiei, l-a lăsat fără "colegiu" pe chiar binefăcătorul ei politic, Daniel Buda,

În 2016 Agenţia Naţională de Integritate a condamnat-o definitiv pentru incompatibilitate să nu mai poată deţine funcţii publice. Credeţi că a interesat-o? Aş! Deja infiltrată în partidul lui Tăriceanu, ALDE, a profitat de neclarităţile legii şi încă mai este parlamentar.

Când a simţit că prin ALDE îi fuge Parlamentul de sub fustiţă, a sărit în barca partidului de buzunar al lui Dan Voiculescu-Antena 3.

Iar azi a confirmat-o Ciolacu pe loc eligibil la Parlamentare (poziţia 2) pe lista PSD Bihor. Pentru că, să cităm: "e un bun jurist". Tocma că a fost "un bun jurist" a adus-o în atenţia Agenţiei Naţionale de Integritate. Cu tupeu, Cătăniciu, pe când era consilier local al PDL în CL Cluj-Napoca, a votat în favoarea unei firme la care avea contract de "bun jurist".

Cam aşa ne arată "aleşii": o adunătură de traseişti veroşi, puşi numai pe propria căpătuială.

Adauga comentariu