De dorul scaunelor oficiale, în vacanța parlamentară, Florin Stamatian doarme în Consiliul Local

Deputatul PNL, Florin Stamatian doarme peste tot pe unde prinde scaune oficiale. După ce de mai multe ori a fost surprins tragând un „power nap” în Parlament, în timp ce colegii lui dezbăteau probleme arzătoare pentru țară, astăzi l-am surprins în timp ce își odihnea puțin ochii și pe un scaun din Sala de Sticlă a Primăriei Cluj-Napoca.

A venit în vizită la fostul loc de muncă (dacă ați uitat vă reamintim noi că a fost consilier local înainte să ajungă deputat) și ne-am fi așteptat să ia cuvântul dacă tot a asistat la întreaga ședință de Consiliu Local. Când colo, ce să vezi? Nu a scos niciun cuvințel, a stat cuminte pe margine, pe un scaun, în spatele consilierilor din Opoziție. A ascultat ce au avut de spus colegii, dar a și ațipit de câteva ori, cu capul în piept.

La finalul ședinței, i-am solicitat o declarație pentru una din emisiunile noastre, dar ne-a refuzat pe motiv că nu poate să lege bine frazele. După atâta moțăială și plictis, este de înțeles că nu vin cu una cu două cuvintele.

După ce a realizat că probabil nu a oferit cea mai plauzibilă explicație, a precizat că a venit de fapt să se întâlnească cu primarul Emil Boc, cu care a obținut foarte greu o întâlnire. Grăbit să nu îl piardă pe primar, a zbughit-o pe scări către biroul primarului.

florin stamatian

florin stamatian

Adauga comentariu