De ce vă mai mirați că municipiul Cluj-Napoca devine navigabil la orice ploaie? De parcă nu ați ști că cei din administrația locală sunt nesimțiți și nu își fac datoria niciodată, numai încasează foloase necuvenite

Așa arată majoritatea rigolelor de la scurgerile pluviale din municipiul Cluj-Napoca:

De ce?

UNU: că Poliția locală, în ale cărei atribuțiuni intră controlul șantierelor din municipiu, să nu se scoată mizerie din șantier pe spațiul public, este doar de decor. ”Bonțidenii” locali doar își încasează salariile și fugăresc babele pentru trei fire de lobodă. De altceva nu sunt capabili.

DOI: că cei care ar trebui să curețe (măcar să le inspecteze să vadă că sunt în regulă), nu își fac datoria. Nici cei de la RADP-ul în care zace în sinecură Moș Pandelică (sau cei care au în sarcină pe bani frumoși salubritatea stradală), sau măcar inutilul de Șurubaru, cică city manager și expert al curățeniei la bordură, ori măcar Ecoul lui Boc, Dan Tarcea. Ar fi minunat dacă acești sinecuriști ar fi pe teren și nu închiși prin birouri sau vânzând vorbe pe la radiouri cu microfon prietenos.

Atâta nesimțire pe bani publici mai rar se vede. Indivizii încasează salarii degeaba. Practic încasează foloase necuvenite. Necuvenite că nu își fac datoria față de contribuabili.

Apoi toată lumea e mirată că municipiul e navigabil la fiecare ploaie și nu mult promisul Someș!

Adauga comentariu