De ce TREBUIE sa mergi CU FAMILIA la Turda in acest week-end: superspectacole cu cai incredibili, probe de dresaj si obstacole si show-ul fenomenului Miron Bococi!

Campionii hipismului românesc și cei mai iubiți dresori ecveștri ne așteaptă la Turda începând de vineri, la Salina Equines Horse Trophy!

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, sportivii se antrenează și se stabilesc ultimele detalii ale show-urilor care aduc anual mii de spectatori în tribunele Salina Equines!

Probe spectaculoase de Obstacole, Dresaj, Voltijă au loc de joi până duminică, cu începere de la 09.00 până la aproximativ 16.00 - 17.00, în funcție de evoluția sportivilor.

Fenomenul Miron Bococi se întoarce la Salina Equines. Fiți în tribune, pregătiți de cel mai emoționant spectacol ecvestru, vineri și sâmbătă de la 19.00, respectiv duminică, de la 16.00!

Miron Bococi vă oferă demonstrații de dresaj în libertate și în pauzele dintre probe. Evenimentul e ideal pentru o ieșire în familie, cei mici beneficiind de lecții gratuite de echitație. Zona food court vă îmbie cu bucate tradiționale din belșug și vinurile Podgoriei Crama La Salina.

Ca la edițiile anterioare, Salina Equines Horse Trophy e organizat în colaborare cu Federația Ecvestră Română.


Construit din dorința de a revitaliza zona Turda și a reconstrui renumele României în sporturile hipice, Centrul Salina Equines face parte dintr-o investiție privată strategică în regiune. În fiecare an, o parte din fondurile obținute din vânzarea biletelor pentru competițiile Salina Equines este direcționată către susținerea Spitalului Municipal local.

www.facebook.com/SalinaEquines/

www.instagram.com/salinaequines/

Bilete: http://bit.ly/BileteSalinaEQUINES

Adauga comentariu