De ce se incheie un nou contract pentru reabilitarea artezienei din Piata Unirii

Comentarii

Vasile Luca

24.02.2014 19:36

Este de datoria Primariei Cluj Napoca sa ne comunice lista cu vinovatii pentru incompetenta, lucrari de slaba calitate. Cei care au executat lucrarile , ma refer la cele de executie, trebuie sa raspunda si sa restituie banii. De asemenea, salariatii Primariei care au avut atributii cu receptionarea lucrarilor trebuie sa fie sanctionati si dati afara din Primarie. Dl. Boc, cei din Comisia de receptie nu au observat ca toata marmura folosita este "intens fisurata" de categoria a 3-a si a 4-a? Nu trebuie carpit ci demolat si reconstruit, Clujul vrea sa devina capitala culturala? Cum? Cu un centru in care se foloseste marmura de categoria a treia la pret de aur? Sa le fie rusine celor peste 550 de salariati din Primaria Cluj. Chiar toti sunt orbi?

clujean

25.02.2014 09:49

@Vasile Luca: băi, ce revolţonar mai eşti! după mintiuca ta, comisiile miluite de constructorii artezienei erau formate din 550 de angajaţi ai Primăriei? îţi dai seama cât ar fi costat şpaga aia, Pătrăţel taicule? :)))

mircea

25.02.2014 12:21

prin proiect a fost prevazuta folosirea acestui tip de piatra calcaroasa, asa a fost "conceptia artistica", iar constructorul a trebuit sa foloseasca ce a primit ordin.

Adauga comentariu