De ce se expune Clujul la blocaje în trafic? Cică un fost fotograf s-ar fi apucat de imobiliare?!

Un duh binevoitor s-a pogorât printre noi și ne-a șoptit ceva interesant la ureche, lucru pe care o să îl împărtășim cu dvs. Cică, un fost fotograf de pe vremea când Emil Boc fotografia bugetul în calitate de premier, s-ar fi apucat de afaceri imobiliare. Oare din acest motiv să se expună Clujul la blocaje în trafic, așa cum ne întrebăm în titlul acestei mici bârfe? De se dau bloace între case şi blocaje rutiere că nu se cere studiu de impact pe trafic niciodată când apropiaţii lui Emiluţ cer şi li se aprobă megalomanii imobiliare în zona centrală?

La ultima ședință de Consiliu Local, a fost aprobată construirea unui imobil cu funcțiuni mixte S+P+5E+ER pe str. Constantin Brâncuși nr. 119 -119 A, beneficiar Covaciu Construct SRL. Această firmă este deținută de Mihai Ioan Covaciu și a fost înființată în 2006. În 2017, a declarat o cifră de afaceri de peste 3,6 milioane lei, un profit de aproximativ 660.000 lei și un număr mediu de 12 angajați. Covaciu Construct SRL nu a respectat autorizațiile de construire a patru imobile pe care le-a edificat pe strada Nicolae Colan în urmă cu trei ani. Dar la fel au primit şi alţi haiduci imobiliari, precum, de exemplu, Neon Lightning SRL, care se ocupa de luminiţele oraşului până acum. Aşa că nu ne mirăm de flash-uri.

Luăm drept bârfă această informație, cum că printre imobiliarii agreaţi de Boc ar fi şi un fotograf din perioada în care era el Premier. Nu am fi băgat în seamă un asemenea răutăcism dacă Emil Boc nu ne-ar fi învățat că știe foarte bine să își servească clientela politică – de la Marcel Bonțidean, pensionarul de lux care conduce Poliția Locală, până la Ionuț Rusu, lipitorul de afișe care manageriază Sala Polivalentă. 

Așa că cu rușinea de rigoare am plecat urechea bârfă. Ne cerem scuze şi promitem să cercetăm lanţul slăbiciunilor imobiliare din Primăria Cluj-Napoca, că procurorii oricum dorm pe picioare. Revenim.

Adauga comentariu