De ce s-a îndrăgostit Ion Ţiriac de Cluj-Napoca? Noi credeam că din cauză de tenis...

... apoi, multă vreme înainte de a veni marele om de afaceri să-i zică lui Emil Boc că-i prisosesc un milion şi jumătate de euro în bugetul municipal, bani din care s-ar putea face un extrem de frumos WTA 250 feminin, am crezut că a vrut să-l aburească pe Alin Tişe să facă în aşa fel încât să-i vândă, sau să-i dea în concesie pe o şapcă de ani, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Cică ne-am înşelat.

Şedeam noi liniştiţi şi ascultam muzica sferelor când, dintr-un bruiaj interstelar, ne-a parvenit, fără să avem nevoie sau să ştim ce să facem cu el, un mesaj de la ceva civilizaţie pierdută din care am aflat că se încearcă resuscitarea proiectului „Cartierul Tineretului”. Că marele om de afaceri, Ion Ţiriac, ar avea investitor. Iar marele politician şi gospodar de urbe, Emil Boc, ar avea nevoie de o astfel de veste în aceşti ani electorali în care ne aflăm.

Celor care nu ştiu ce este acela „Cartierul Tineretului”, le zicem: „mai puneţi mâna pe goagăl şi citiţi, nu vă pierdeţi vremea cu Facebook-ul”.

Cert este că proiectul a fost o mare ţeapă din care Cluj-Napoca a pierdut imens, dar Emil Boc s-a întărit glorios ca imagine la capitolul „cel mai extra gospodar”. C-aşa-i în tenis.

Adauga comentariu