De ce poliţia nu a dat nicio amendă organizatorilor discotecii ilegale Untold. Răspuns halucinant al lui Ciprian Miron, noul şef IPJ

Comentarii

lynda

12.09.2016 17:30

răspunsul la întrebare e simplu: noi, discotecarii, mâncăm căcat și urlăm mai tare decât oamenii legii, de aceea nu ne amendează nimeni. Ne tăvălim, facem spume și bulbuc la colțul gurii, avem ochiul bulbucat și suntem niște mațe pe două piciaore și atât. dincolo de mațul nostru nu există nimic.

Gerula

12.09.2016 19:25

În lege se scrie tulburare fără drept. Oare la ce se referă? Nu la astfel de situații? Primăria avea dreptul să organizeze untold asta? Sau să dea voie la alții? Dacă da nu intra la acest articol. Legea se referă la tulburare fără drept, or in cazul de fata tulburarea era autorizata. E ca un miting dacă vreti, unde există autorizație.

Catalin M.

13.09.2016 15:02

Eu am un club care DETINE acord de functionare (autorizatie / dreptul de a functiona) de la Primarie. Vecinii se plang de galagie iar amenzile curg pentru ca am deranjat linistea publica. La cum spui tu, folosindu-te de "TULBURAREA FARA DREPT"... amenzile pe care le incasez sunt ilegale? Ca nu ar fi normal sa primesc amenda pentru ca am primit autorizatie? Cum e legea in cazul asta? De ce parte a baricadei esti?

ion pop

13.09.2016 09:25

Nu le tin partea celor de la Untold, insa partea cu "organizarea de petreceri cu caracter privat" nu se aplica lor.Petreceri cu caracter privat nu inseamna ca este organizat de o firma privata, ci ca invitatii sunt admisi doar pe baza de cunostinte cu gazda petrecerii, adica nu platesc bilet de intrare, sunt prieteni sau rude cu gazda petrecerii.Ori la Untold a fost un eveniment public. Asa cum sunt si mecurile de fotbal intre cluburile de fotbal, care nu mai sunt de mult "ale statului" ca sunt ale unor asociatii private sau sponsori privati. Si in acel caz, tot evenimente publice sunt.Si cand se joaca in Liga Campionilor, si meciul incepe la ora 22:00, tot deranj este. La Untold trebuie cautate alte chichite, insa partea asta cu caracter privat nu va tine nicaieri.

TM

14.09.2016 08:45

De fapt politia interpreteaza cum vrea, cand vrea, muschiuletul ei. Caz concret, o vecina, o biata batranica, au chemat-o la postul Floresti  condus tot de un Miron, fiindca ii latrase catelul la amiaza. Aceiasi politisti nu au aplicat nici o sanctiune organizatorilor Zilelor Florestiului, desi aceiasi batranica era sa faca infarct de la efectele pirotehnice. asa ca, voi chiar credeti  ca legea-i lege pentru toti? Nici macar ziarul acesta nu s-a luat de bum-bum-ul Sf, Sulea, facut sub ferestrele oamenilor.  Macar dupa Untold s-au strans gunoaiele... 

Adauga comentariu