De ce Oleziei de la Fany ii e tare dor de Radu Bica

In rechizitoriul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) din dosarul arestarii lui Radu Bica, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj, se spune clar si raspicat:

"Nelipsit de interes ar fi de arătat că, pentru deplasarea şi cazarea în Austria, inculpatul Radu Bica nu a fost nevoit să cheltuie niciun ban, minivacanţa fiindu-i asigurată, atât pentru el, cât şi pentru familia acestuia, de martorii Ştefan Cadar şi Olezia Cadar, patronii firmei de transport Fany, societate aflată în relaţie contractuală cu Consiliul Judeţean Cluj, fiind câştigătoarea unei licitaţii de transport judeţean de persoane pe ruta Cluj-Napoca - Floreşti, contract ce a fost prelungit în acest an de CJ", se precizează în rechizitoriu.

La momentul în care a fost reţinut de ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul DNA Cluj, Bica ieşea dintr-un apartament de pe strada Teodor Mihaly, despre care a spus că i-a fost pus la dispoziţie cu titlu gratuit de către amicul său Ştefan Cadar de la Fany.

Interesant este ca cei doi nu au fost niciodata acuzati de dare de mita, desi exista dovezi clare in acest sens, potrivit DNA.

Care sa fi fost motivul?, nu am incetat sa ne intrebam.

Se pare ca Olezia s-ar fi apropiat foarte mult sufleteste de Radu Bica, lucru care nu parea sa il deranjeze foarte tare pe Stefan Cadar, sotul ei, atata timp cat acesta era unul dintre sefii judetului ce putea proteja perfect afacerile Fany.

Interesant este ca Olezia a ramas sufleteste alaturi de Bica si dupa arestarea sa. Acesta mai are un an de ispasit, dar il va face ca un VIP, in regim deschis. El poate sa plece fara supraveghere de la penitenciarul Gherla, in anumite conditii. Se pare ca Olezia il viziteaza destul de constant pe Bica, un gest, trebuie sa recunoasteti, extraordinar de emotionant.

 

(foto - ziua de cluj)

Comentarii

adi

27.01.2014 17:10

pai din cate stiu detinutii au drept la vizite conjugale / matrimoniale.

Adauga comentariu