De ce nu au nevoie clujenii de parking în Gheorgheni: e periculos, face viața imposibil de rezistat, există conducte vechi, strică frumusețea, ia lumina și alte năcazuri zguduitoare

Construirea unui parking în cartierul Gheorgheni pe strada Albac – aleea Azuga a stârnit mare nemulțumire printre locuitori. Oamenii nu își doresc parking și gata. Niciunul nu a găsit însă un argument solid pentru a convinge Primăria să nu ridice respectivul imobil în vecinătatea blocurilor nemulțumiților. Motivele invocate de cetățeni sunt de-a dreptul hilare.

O clujeancă a invocat faptul că este bătrână și pensionară și nu are nevoie de parking. Femeia a notat între paranteze faptul că are 82 de ani. Conducerea Primăriei ar trebui să se lase convinsă și impresionată de faptul că doamna are 82 de ani și pentru ea oricum zgomotul este mare, darămite dacă mai apare și parcarea.

plangeri parking

plangeri parking

Un alt cetățean a considerat ca parkingul va strica frumusețea cartierului. Același cetățean spune că în cartier sunt blocuri vechi, conducte vechi și centrală termică. Oare parcarea strică frumusețea blocurilor vechi și a conductelor vechi? E drept, imobilele ceaușiste au și ele farmecul lor, valoare istorică, dovezi ale vremurilor de tristă amintire.

plangeri parking

Un alt bărbat spune că sunt locuri suficiente de parcare și că nu are nevoie de zgomot ci de liniște și lumină. O doamnă afirmă că nu vrea parking pe motiv că stă la parter. Cum vine asta nu am prea înțeles. Oare dânsa își parchează mașina sub geam? Sau nu are mașină? Cert este că o legătură directă între parter și parking nu prea există. Să fie vorba despre faptul că îi ia lumina? Dezbaterea pe această temă rămâne deschisă. Așteptăm sugestii și comentarii.

plangeri parking

„Ne faceți din viața noastră imposibil de rezistat” - a spus, tranșant, un cetățean. Pentru că se construiește parking sau pentru că în apropiere este sediul Poliției? Un alt mister de nerezolvat pentru că misterioase sunt mințile oamenilor care doresc liniște, zone verzi. O doamnă spune că este periculos să aibă un parking în cartier. De ce? O altă taină nedeslușită! Adăugăm această problemă pe lista marilor enigme ale omenirii precum Triunghiul Bermudelor, Groapa Marianelor, existența extratereștrilor, invincibilitatea lui Chuck Norris, profețiile Babei Vanca, de ce și-a micșorat Zăvoranca bustul și alte lucruri care ne macină zi de zi creierele și sufletele.

plangeri parking

plangeri parking

Nici răspunsurile conducerii Primăriei nu sunt departe de gogomăniile clujenilor panicați și înfierbântați că vor rămâne fără aer dacă se ridică falnicul parking. Unui cetățean i s-a răspuns că poate fi chiar interesant să privească de la geam cum se construiește parkingul pentru că nu mai e ca pe vremuri când imobilele erau niște simple cuburi urâte. Pentru copii mai ales va fi o onoare și un izvor nesecat de îmbogățire a cunoștințelor dacă vor privi muncitorii care construiesc parkingul. Dacă vor lucra în același ritm nebunesc ca la parkingul Negoiu îi va prinde liceul privind pe geam pe copiii care acum au 2-3 ani.

raspuns parking

Acestea fiind spuse, le dorim succes atât cetățenilor debusolați cât și conducerii orașului. Nu ne rămâne decât să sperăm că parkingul va fi frumos, să aibă ce învăța și copiii.

Adauga comentariu