De ce il blocheaza Emil Boc pe ginerele lui Rus?

In goana sa pentru imagine si cu expresii de genul “urbanism de bun simt” Emil Boc propovaduieste principiul echitatii in autorizarea proiectelor, aproband numai ceea ce vine pe filiera pedelista.

Samsari imobiliari, precum cei ce construiesc pe Edgar Quinet, nu au nicio problema sa primeasca in regim de urgenta autorizatie, in timp ce investitori mari precum Sile Puscas, proprietarul unor investitii serioase in ultimii doi ani, este blocat cu vehementa la cel mai important proiect din viata sa.

Dupa achizitia spectaculoasa a terenului pe care a functionat fosta fabrica de bere Ursus, ginerele lui Rus a propus Primariei un proiect pragmatic si cu un design bine ales, care ar repara caria imobiliara existenta in zona.

Din pacate din 23 septembrie anul trecut Emil Boc ii scoate de ordinea de zi proiectul fara niciun fel de explicatii. Nu a contribuit Sile Puscas la buzunarul smardoilor de la comisia de urbanism? Se prea poate, dupa cum foarte sigur este ca Ioan Rus si-a avertizat ginerele ca nu se va cobori nicodata la a-si folosi puterea pentru a-l indupleca pe Boc pentru genul acesta de afaceri.

Comentarii

Gore

29.07.2014 12:21

Hahaha,da la voi cat va dat Sile sa scrieti asta????

Ralph Lauren

29.07.2014 13:02

Haoleo mankatas, hasta-i jinerele lu dom` miinistru ? Bravo lu minoritatea naostra ca a luat o fata de ruman !

vlad

29.07.2014 14:38

tigan nespalat, manca-l-ar viermii sa-l manance si hoitul sa-i putrezeasca la 20 m sub pamant. 

jonel

29.07.2014 15:00

Mama ce articolo de cacat...Sunt sigur ca nu a cumparat terenul cu bani putini si ca ce vrea sa faca este maximizat astfel incat sa scoata cat mai mult profit. In zona aia aglomerata...mai bagati cateva blocuri fara parcari daca puteti si va plangeti dup-aia ...dragi jurnalisti...gen Alexa...ca nu puteti travesrsa clujul (cu C mare)

Gogu

29.07.2014 16:07

Hihi saracu Sile....hmm... il rezolva socru... Tu Liviu? E scumpa Publicitatea? As vrea sa investesc si eu! Numai ca te citeste putina lume....sau rar ca mine.

Maria

30.07.2014 08:57

Aceasta nedreptate ma mahneste profund si acest articol ma induioseaza. Insa sunt sigura ca domnul din poza, un intelectual si un om de afaceri valoros va gasi solutii, se vede dupa gulerul ridicat al tricoului! Multumim pentru jurnalismul de calitate, cu articole relevante.

Adauga comentariu