De ce Cordos trebuie sa nu fie papagal cand desemneaza locul 1 la CL si candidatul PSD la primarie

De la numirea sa ca interimar al PSD Cluj, presedintele Alexandru Cordos pierde vremea. Stie foarte bine cine sunt cei din partid care il faceau penal acum cativa ani, si totusi se antureaza cu ei. Stie foarte bine cine a furat din partid si umbla cu mertane si lexusuri, pe cand el, Cordos a facut foamea fara sa cracneasca in asteptarea clasarii dosarelor, si totusi nu ii indeparteaza de partid.

Cordos e mai stresat de renovarea propriului sau orgoliu. Vrea sa candideze la CJ, chiar daca stie ca nu are sanse, tocmai ca sa i-o traga lui Vali Cuibus care vrea si el sa preia partidul. In treacat fie spus, Cordos e obligat sa candideze, si nu pentru orgoliul sau. Ci pentru ca Itu si Cuibus au contribuit major la negocierile plecarilor primarilor PSD catre PNL. 

Au trecut 2 saptamani de la numire, si Cordos se ocupa tot de jocuri moi. Ca e molatec, asta e defectul sau principal in politica si, daca o ia ca repros, sa ii fie de bine. Dancu il preseaza pe de o parte sa fie cuminte si ascultator, ca ui' ce putere mare are acuma, la municipiu insa presiunea e si mai mare. In timp ce Dragos Damian, CEO Terapia, zbiara prin media ca vrea la primarie, Claudia Anastase, o stiti, doamna aia care a fost pusa de PSD sefa la Transelectrica si nu a dat pe la partid cat era pe functie sa intrebe daca e nevoie de servetele, il impinge pe Flavius Milasan, directorul Casei de Cultura a Studentilor, pe lista scurta de candidati la Primarie. Flavius Milasan e un tanar fain si un bun manager, a invatat enorm in ultimii ani, dar parerea mea e ca el, aidoma nasei lui, Anastase, e pesedist doar cand trebuie. 

Cordos trebuie sa inteleaga ca nu candidatul la primarie e important, ci ca primii 2-3 de pe lista de la Consiliul Local sunt esentiali pentru viitorul PSD la Cluj. Ei trebuie sa fie pesedisti cu inima, sa nu faca parte din gasca veche sau sa fie sinecuristi, sa aiba oua, sa fie inteligenti.

De ce e important ca locul 1 pe lista sa fie un om bataios si smart? Fiindca el poate deveni cu 90 la suta sanse de reusita viceprimar. Cum sa devina viceprimar cand PSD e mort politic la Cluj? Ei bine, datorita vointei lui Boc care, pentru cele 2-3 voturi ale PSD din CL, va face ORICE, numai sa nu ajunga sa le-o suga celor de la USR-PLUS. Boc are nevoie de majoritate. 

Si cine ar putea fi cel mai bun pesedist clujean care sa ajunga viceprimar? Eu? Posibil. Insa eu vreau sa ma bat in partid pentru postul de deputat al lui Horia Nasra, vreau sa il las fara job si sa arat clujenilor ca se poate mai bine decat a facut baiatul care pute a pisat de pisica. Am eu o propunere. Mihai Mocanu. Pesedist, bataios, smart. 

Domnule Cordos, decat sa va mintiti intre voi pe acolo pe la partid, mai bine taieti in carne vie, sa iasa puroiul din PSD Cluj si sa ramana doar sange curat.

Adauga comentariu