De cati muncitori e nevoie pentru supravegherea unei gropi E.ON Gaz?

Clujul bate bancul celebru cu becul infiletat de sase politisti. Pe strada Bogdan Voda, dupa cum ne semnaleaza un cititor, la o groapa a E.ON Gaz a fost nevoie de nu mai putin de 16 persoane sa vegheze unul singur care mestereste ceva. Oare de cati ar fi fost nevoie ca sa semnalizeze groapa in care a cazut un nevazator zilele trecute?

UPDATE: Reprezentantii E.ON Gaz au venit cu explicatii in ceea ce priveste imaginile.

"A fost un instructaj privind utilizarea unui nou tip de material pentru izolarea conductelor", au precizat reprezentantii companiei.

Comentarii

Florin

27.10.2015 15:29

si uite asa v-ati facut de minune.respect totusi pentru publicarea explicatiilor celor de la E.ON

Andrei

27.10.2015 17:20

Mai bine nu explicau. Adica ei fac instruiri pe tevile conectate la retea? Noroc ca n-au spart strada special pentru „training”, era urmatorul pas.Training faci pe conducte neconectate la nimic, iar pe teren inveti in echipe de 2-3, nu de 20, ca cineva sa se poata asigura ca ai priceput si ca te descurci singur. 

Maxxy

28.10.2015 20:33

@Andrei . Daca esti prost asta nu inseamna ca tre sa si semnalizezi. Astfel de instruiri se tin pe real...dar in cazu tau nu ai de unde sa sti ca la calculator tu nu faci interventii pe "live" ca poate te curentezi desi el functioneaza la 12 v. Restu oamenilor de la 2 - 3 cati zici tu pot fi din alte orase dar nici asta nu ai gandit-o ca din punctu tau de vedere numai in clun este e-on. Nu mai semnaliza ca te vede lumea oricum.

phantom

27.10.2015 17:14

hahaha...tu-i in aripa de gusteri!!asa se lucreaza in Romania..de aia ne fura pe noi la gaze ca sa-i plateasca pe tontii astia...felicitari sefului de echipa!Management nemtesc nu gluma

Sleek

27.10.2015 23:25

Totuși există spații amenajate unde se pot face instructaje, demonstratii tehnice, cursuri etc. Sa înțeleg ca in fiecare zi in acea groapa se va face instructajul personalului care pleaca pe teren? Cum s-a terminat instructajul? Cati au trecut testul? Pot participa si persoane 'din afară'? Daca trec si eu mâine pe acolo in timpul cursului pot participa daca am o pungă in mâna?

lili

28.10.2015 07:52

Daca nu  aveti lopeti rezemati-va de garduri!Noi platim  facturile! 

Virgil

28.10.2015 19:12

Mai ziaristi prosti Laura Andresan v-a spus de vreo zece ani ca o informatie se verifica din trei surse.Pacat ca nu invatati nimic la scoala.Iar pentru postacii de ocazie mai muscati odata FRAIERILOR.Oamenii aia chiar invatau ceva acolo!!!

e-on

29.10.2015 10:16

Celor ce comenteaza ca prostii,cu ce va deranjeaza ca au facut partea practica a instructajului la locul unei defectiuni?Da ,faptul ca un nevazator a cazut in groapa e un lucru regretabil,dar totusi ce s-ar putea pune ca mijloace de avertizare si preintampinare a accidentelor,zid de beton?Sa fim seriosi ,toti sunt experti,si toti sarim in sus in cazul unui accident,dar sa ne facem un proces de constiinta,noi cei care comentam; ne facem treaba ca la carte?..cele 8 ore le dedicam serviciului sau ciupim cat putem in comentarii si postari pe facebook si navigat pe net in timpul programului?

Adauga comentariu