De câți angajați RADP e nevoie să monteze la loc bariera de pe strada Mamaia

Dacă vreodată vă simțiți inutili, gândiți-vă că sunt șase angajați RADP care pun la loc bariera de pe strada Mamaia, care ultima dată a rezistat mai puțin de două săptămâni. Periodic, mai noi din ce în ce mai des, câte un curajos se aventurează spre strada Mamaia chiar dacă înălțimea mașinii sale nu îi permite să treacă pe sub barieră.

Chiar dacă acea barieră este montată acolo de mai mulți ani, în continuare se găsesc șoferi care o iau din plin. Ai zice că după ce trebuie să o monteze la loc cel puțin o dată pe lună, angajații RADP ar veni cu o altă soluție mai trainică. Dar nu. Ei continua să amplaseze același tip de barieră, pe același suport. 

Azi de exemplu a fost nevoie de șase angajați ai RADP care să monteze bariera de pe strada Mamaia. Șoferii deja fac pariuri cu privire la numărul de zile până când bariera va fi din nou doborâtă. Ne gândim că deja la sediul RADP este un ritual montarea barierei, având în vedere că această activitate are loc atât de des. Poate chiar se fac pariuri și concursuri la sediul RADP, iar câștigătorii au dreptul să monteze bariera. 

 

 

 

 

Adauga comentariu