David Guetta si Avicii, protagonistii unei parodii de tot rasul, realizata pentru NBC

Comediantul american Andy Samberg, component al trupei The Lonely Island, a realizat o parodie despre cei doi DJ de talie internationala, David Guetta si Avicii – artisti care sunt principalii invitati ai Untold Festival, in acest an, la Cluj-Napoca.

In aceasta parodie, realizata pentru NBC si Saturday Night Live, David Guetta este Davvincii – cuvant compus din David si Avicii. Davvincii extaziaza publicul prezent, si pare ca mixeaza. In realitate, Davvincii joaca Candy Crush sau face omleta, de dupa platane.
Judecand dupa parul saten semi-lung, tricoul oribil si geaca de piele in stilul anilor 2000, este clar ca imaginea evoca artistii Avicii si David Guetta, situandu-se aproape de un buton de BASS urias.
Davinciii apoi se preface ca este ocupat, rasucind butoane in spatele platformei, dar in secret isi prajeste un ou, schiteaza un auto-portret, se joaca Bust-A-Move si grebleaza intr-o cutiuta de nisip.

In final, multimea excitata se grabeste sa arunce cu bani in Davvincii, in timp ce Davvincii atat stie sa faca: sa adune dolarii si cardurile spectatorilor!

 

Adauga comentariu