David Guetta a inchis Untold Festival: "Ma voi intoarce in Romania!"

Dupa patru zile pline si 150 de artisti care au performat pe scenele Untold, festivalul s-a incheiat apoteotic azi-noapte, cu performanta artistului de origine franceza David Guetta. Pentru prima data in Romania, Guetta a cucerit publicul de pe Cluj Arena, adica zeci de mii de oameni care au cantat cat i-au tinut plamanii. Guetta a inchis festivalul Untold cu deja obisnuitul spectacol de artificii de pe stadionul din centrul orasului si a promis ca se va reintoarce in Romania.

Cel mai asteptat artist invitat la Untold Festival, David Guetta, a urcat pe scena de pe Cluj Arena cu zece minute intarziere, destul cat zecile de mii de oameni sa-l astepte cu nerabdare. "Heloooo Romaniaaaa", a exclamat el, pe ritmurile "Play Hard". A urmat un spectacol vizual cu focuri de artificii, lasere si lumini.

Guetta a interactionat cu publicul roman si chiar a facut cateva glume, de pe scena. Proaspat divortat, artistul a facut referire la raportul dintre femei si barbati din Romania. "Am auzit ca aici sunt sapte femei la patru barbati. Pot sa ma mut si eu aici?", a spus el, moment in care prezentele feminine din public l-au aclamat puternic.

Spre deosebire de Avicii, Guetta a avut pregatit un vizual de exceptie si a interactionat foarte mult cu publicul.

"Este pentru prima data cand ma aflu aici. E incredibil!", le-a adresat el zecilor de mii de oameni de pe stadion. Guetta a fost relaxat pe scena, iar cei din public au fost mereu incurajati sa cante cu el. Pe ecranele scenei a rulat mereu numele tarii noastre, pe langa cel al artistului de origine franceza.

"E o nebunie ce se intampla aici!", a spus el, exaltat de energia tinerilor.

Putin inainte de ora 3 noaptea, DJ-ul si-a luat la revedere de la cei prezenti pe Cluj Arena, nu inainte insa de a promite ca se va reinoarce in Romania. Show-ul a fost incheiat de focuri de artificii.

Ultima zi de festival a adus in zona parcului central multimi si mai mari de tineri dornici de distractie. Pentru localnici asta a insemnat si mai multe neplaceri, pe langa zgomot avand de-a face si cu mai multe cai de acces blocate de masini, precum si gunoaie si dejectii prin curti.

Distractia a fost mare si la scena open-air de langa Sala Polivalenta, unde s-a dansat non-stop pe ritmurile marca Pendulum Dj Set & Mc Verse. 

Transilvania a fost salutata de pe scena in repetate randuri si atmosfera a fost incendiara la aceasta scena ore in sir.  

 

In acelasi timp insa scena din Plovalenta abia a reunit cativa tineri in fata, desi primul recital incepuse de un sfert de ora. 

Afara, in schim, puzderie de oameni stateau pe toate trotuarele, dealurile si bordurile, mai multi decat in serile precedente. Nu au lipsit insa nici mormanele de gunoaie care se inaltau vazand cu ochii. 

Intre fanii David Guetta de la sectorul VIP s-a numarat si marele pictor Nicolae Maniu.

 

Gramezi de gunoaie puteau fi vazute si la iesirea pe poarta de vizavi de Carousel, chiar in fata unui banner cu sigla Primariei si a Consiliului Local Cluj-Napoca.

Comentarii

Mine

03.08.2015 09:17

Dacă a fost cel mai așteptat de ce nu a cantat cu casa inchisa ca Arminvanbuuren? De profesioniști ce sunteți voi

JR

04.08.2015 08:47

"Pentru prima data in Romania, Guetta..."buna asta... poate pentru prima data in 2015 sau pentru prima data la Cluj... 

Adauga comentariu