David Ciceo versus Mircea Avram, un profesionist versus un sinecurist în fruntea Aeroportului

Comentarii

Zvc

22.09.2017 17:20

Mircea Avram nu este un sinecurist.
Este un cretin notoriu, un hot dovedit si un mincinos fara scrupule. Pe cand era la RAADPP, i-am vizitat de cateva ori pt a-i lua la intrebari pe o tema concreta, pe el si pe Liviu Hâncu.
Erau asa crispati ca se descopera hotiile facute incat Liviut spunea "eu nu am facut nimic de capul meu, Avram fura pe rupte".
Ceea ce s a si dovedit.

Voi ridica pana la Bruxelles numirea acestui cretin la aeroport si in orice institutie de stat in general.
Asta e un hot dovedit !

pandele

22.09.2017 20:16

Alin P. Tishe are nevoie de slugi obediente si shantajabile, nu de profesionishti...Ca pune in pericol sigurantza pasagerilor, il doare-n cot!

vasile

22.09.2017 21:58

Cand dracu ne vom trezi odata sa luam atitudine impotriva hotilor de la partid? Imixtiunea politicului in administratie este cancer pentru Romania. Politicienii cu slugile lor sunt ca si parazitii care isi omoara gazda pe care o paraziteaza! Deviza lor este : ,,dupa noi potopul''! Cum sa schimbi un specialist cu rezultate exceptionale, dar care nu raspunde la comenzi politice, de smantanire a banului public, cu un sinecurist care va anula in putina vreme toate rezultatele specialistului mentionat anterior? Ciceo s-a dovedit un profesionist pasionat de munca lui. Sa-l dai la o parte pentru a pune un politruc sluga si lingau este o mizerie si o blasfemie! Viitorul ne va judeca! 

FODOREANU VIOREL

23.09.2017 07:29

Sa nu ne miram ca tara merge din rau in mai rau si asta numai din cauza celor care ne conduc.Adevarat ,noi i-am ales sa ne reprezinte.Cum ne reprezinta ,se vede zi de zi.Sa schimbi un super profesionist cu un o alta persoana care nu are nimic in comun cu activitatea aeroportuara  este cred ,0 greseala sau niste  intentii ascunse cum ar fi privatizarea aeroportului.Multe din deciziile privitoare la aeroport, sunt convins ca au fost luate sub presiune politica .D-l Director General David Ciceo cred ca stie cel mai bine in ceea ce constau aceste presiuni.    Am fost onorat sa-l cunosc pe D-l Ciceo ,eu fiind o perioada ,angajat al aeroportului in cadrul metenantei.L-am cunoscut ca un foarte bun manager,promt si la obiect,un desavarsit profesionist.A-l schimba consider ca este o mare greseala iar consecintele se vor vedea in viitor.

I.Pop

23.09.2017 21:08

  Consiliul Judetean Cluj si-a asumat o mare responsabilitate atunci cand a votat supunerea la concurs a postului de Director general la Aeroportul Cluj,in conditiile in care profesionalismul si rezultatele dlui.David Cicio sunt de exceptie(mai ales la o firma cu capital de stat).Frecventa deciziilor gresite ale administratiei CJ este  de notorietate iar faptele vor fi judecate pe masura lor(Centrul Integrat pt.Prelucrarea Deseurilor Menajere-ca sa dau doar un exemplu).Votul colectiv nu exclude raspunderea individuala a celor care au decis.Argumentul ca "....si alte aeroporturi au scos la concurs posturile de director..",este valabil acolo unde nu au performat. Ma astept ca macar intelepciunea din ceasul al 12-lea sa nu ii ocoleasca si peste trei saptamani.

Adauga comentariu