David Ciceo, printre speakerii Passenger Terminal Expo & Conference 2014

Directorul Aeroportului International Avram Iancu Cluj va participa la Passenger Terminal Expo & Conference din Spania, care va avea loc saptamana viitoare. David Ciceo va sustine o prezentare despre metode de simulare menite sa inlesneasca fluxul pasagerilor.

“Este una dintre cele mai importante conferinte pentru aeroporturi. Are loc la Barcelona intre 25-27 martie. Voi sustine o prezentare despre folosirea de metode de simulare in domeniul aeroportuar pentru optimizarea fluxurilor”, a precizat Ciceo pentru Ziar de Cluj.

“Pentru a determina cantitatea potrivita de echipamente de securitate si a procedurilor mai bune, dar si a regulilor operationale care sa permita un flux continuu de pasageri la Aeroportul International Cluj-Napoca, s-a dezvoltat un model de simulare utilizand Arena. Lucrarea exploreaza utilitatea simularii pentru imbunatatirea experientei pasagerilor”, se arata in rezumatul care anunta speakerul clujean.

Passenger Terminal Expo & Conference este cea mai mare expozitie si conferinta din domeniul aeroportuar din lume si reuneste peste 3.500 de vizitatori, 300 de speakeri, peste 160 de expozanti din toate colturile lumii si peste 1.000 de participanti la conferinte.

Foto: monitorulcj.ro

 

Adauga comentariu