David Ciceo le-a ordonat azi celor din Sindicatul Aeroportului sa protesteze "spontan" impotriva GOTO Parking! Politia si Jandarmeria au oprit circaraia!

David Ciceo, seful Aeroportului clujean, considera ca institutia pe care o conduce e mostenire de familie, si o manageriaza ca pe propria sa ograda. Comportamentul sau din ultimele zile este incredibil: a dat ordin sa fie ingradita o bucata de parcare ce acopera 287 de locuri de parcare aflate in posesia administratorului parcarii, GOTO Parking.

Totul a inceput acum cateva saptamani cand, in mod surprinzator, Consiliul Judetean a votat Hotărârea nr. 113/2020 prin care dispunea predarea suprafetei in discutie catre Aeroport, desi CJ nu putea preda posesia vreunei suprafețe de teren către Aeroportul Internațional Cluj, aceasta fiind în exploatarea GOTO Parking, cu drepturi exclusive conform unui contract în vigoare; in fapt, Hotararea de CJ a fost contestată de GOTO Parking în instanță și urmează a fi contestată și la Consiliul Concurenței având în vedere că este o hotărâre care distorsionează concurența. 

Pentru a crea tambalau si mai mare intr-un context si asa tensionat, David Ciceo a decis unilateral să nu mai aștepte decizia instanței și a îngrădit abuziv terenul pe care el consideră că îl administrează, deși Hotărârea 113 nu îi permitea dreptul de a ridica garduri fără autorizație de construcție. 

 

David Ciceo ii MINTE pe angajatii Aeroportului

 

Prin deciziile sale contestate, David Ciceo pune în pericol sănătatea propriilor angajați, neluând în considerare adresa reprezentanților Poliției Transporturi, care, pentru evitarea producerii în pandemie a unor incidente similare celui din 9 aprilie, au cerut ca autoturismele angajaților aeroportului să nu fie parcate în proximitatea terminalelor de sosiri/plecări, pentru a evita interacțiunea cu pasagerii și pentru a permite luarea măsurilor de protecție sanitară a cetățenilor.

Iata si dovada:

 

Ciceo le-a spus angajatilor ca de aia nu mai pot parca in parcare, fiindca GOTO are ceva cu ei, cu angajatii, cand colo, Politia Transporturi a solicitat asta. O alta minciuna este ca GOTO nu vrea sa ofere aceste locuri de parcare, desi e obligata sa o faca ca si concesionara. Nici pomeneala de asa ceva. GOTO Parking are un contract bine stabilit cu un numar clar de locuri pe care trebuie sa le puna la dispozitia institutiilor ce isi desfasoara activitatea in incinta. Conform contractului, un număr limitat de 100 de locuri de parcare sunt rezervate utilizării gratuite de către angajații aeroportului și cei asimilați acestora, directorul David Ciceo a cerut și primit peste 350 de carduri de acces gratuit pentru personalul propriu, dar și peste 100 de carduri de protocol. Cui a dat Ciceo aceste carduri???

Atitudinea ostila si rauvoitoare a lui Ciceo care a luat decizia ingradirii lotului cu 287 de locuri face lucrurile sa fie si mai aprinse. Chiar în zona preluată abuziv, managerul aeroportului a interzis accesul autovehiculelor propriilor angajați, exact cu scopul de a provoca un conflict cu administratorul parcării și în totală desconsiderare a măsurilor necesare combaterii pandemiei COVID-19. Cele 287 de locuri de parcare sunt mai mult decât suficiente pentru parcarea angajaților. De ce David Ciceo alege sa se comporte ca un vataf administrativ? Sa il intrebe chiar Sindicatul sau slugarnic.

Fiindca, da, v-am spus, Ciceo si-a desenat un Sindicat care nu e al aeroportului, ci al sau, un sindicat la dispozitia sa. Cand zice Ciceo sa stea culcat, Sindicatul sta culcat. Astazi, la amiaza, baronul Ciceo le-a ordonat celor din sindicat sa protesteze spontan in pauza de masa impotriva operatorului GOTO Parking. Noroc ca a sosit politia si jandarmeria si le-au dat-o "sindicalistilor" peste manute! Protesul "spontan" nu a mai avut loc.

Conducerea GOTO Parking a oferit si ea un punct de vedere vizavi de incidentele de la amiaza:

"Angajații GOTO Parking sunt solidari cu membrii sindicatului aeroportului și vor purta și ei o banderolă albă pe braț, în semn de protest pentru deciziile abuzive ale directorului David Ciceo.
Într-o perioadă când toate privirile responsabile sunt îndreptate către salvarea economiei și a companiilor care încă mai funcționează, pentru a menține locurile de muncă ale oamenilor, David Ciceo caută orice mijloace să distrugă GOTO Parking doar pentru a obține un avantaj în războiul cu președintele Consiliului Județean, ignorând măsurile pe care ar trebui să le ia pentru protecția angajaților proprii, a clienților aeroportului și cetățenilor municipiului Cluj-Napoca. 
Acum eforturile instituțiilor ar trebui să se concentreze pe combaterea pandemiei COVID-19 și nu pe ambițiile personale".


De fiecare data, cu fiecare ocazie, o sa repetam intrebarea cea mai grea din toata aceasta afacere: cata vreme parcarea a fost sub protectoratul securistilor de la UTI, care si dadeau spaga pentru contractele lor (vezi spaga data consilierului judetean clujean Ioan Petran, 10000 de euroi in parcare la Iulius Mall, Ciceo nu a macait nimic. De teama sau din interes? De teama securistilor, superiori ca grad, sau din interes propriu si personal, cum se zice la coafor? Nu de alta, dar GOTO Parking, noul administrator al parcarii nu e firma nici de securisti si nici nu da spaga. Tztztz, ceva da cu virgula in cazul lui Ciceo...


 

Adauga comentariu