Daniel Tamas a fost chemat la Consiliul Judetean sa dea explicatii pentru dezvaluirile publicate de Ziar de Cluj

Astazi, directorul general al Directiei de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Cluj, Daniel Tamas, a fost chemat la Consiliul Judetean pentru a-si spune punctul de vedere vizavi de anchetele publicate in ultima saptamana de Ziar de Cluj.

“Membrii comisiei incercat sa discute cu el, dar a evitat mai multe raspunsuri, spunand ca totul este o comanda politica si ca cineva incearca sa il dea jos din functie. I s-a cerut sa faca o motivare scrisa pentru toate articolele care au aparut in presa in ultima perioada”, ne-au spus surse din cadrul forului judetean.

Din comisia de sanatate, asistenta sociala, tineret si sport a Consiliului Judetean Cluj fac parte Calin Tuluc, Valentin Pop, Laurentiu Oprea, Emil Bogdan, Stefan Ferencz, Vasile Salatioan si Adina Gabudean-Ratiu. La intalnirea de astazi au participat doar sase dintre cei sapte; Valentin Pop a fost singurul care a lipsit.

Foto: Eugen Olariu

Comentarii

mihai

05.08.2014 17:52

LA cum arata gunoiu asta....ar trebui internat el la orfelinat...legat de calorifer si facut curu floare.............

roxana

05.08.2014 18:05

Cainii latra, caravana trece... si Imparatul tot in scaunul sau ramane... are mai multi subalterni care il sustin decat javrea care-l sapa...

Orfan olimpic

06.08.2014 10:04

roxana alias marinela "javrea" analfabeta...vezi, caravana aia nu va trece fara sa te ia si pe tine... O sa zbori dracului cu imparatu tau cu tot curva ordinara, furacioasa si mincinoasa! Subalterna sugatoare si lingatoare. Esti o scarba de "femeie"!

Marcel

06.08.2014 11:06

Nu fi sigura! He is going down.

Sergiu

05.08.2014 17:56

Du-te domnule și lasă-ne să venim liniștiți la servici , să plecăm acasă la fel , ai atins maximul de tensiune , golăneală , necinste , minciună în DGASPC Cluj ! Oricum vei pleca , dar tot personalul ne dorim să nu mai treci prin această instituție niciodată !

vasilica

05.08.2014 17:59

Dar marinela,iubita si contabila de la centru ce facea acolo?  A venit sa-i "ridice"moralul?

monica f

05.08.2014 18:04

Marinela esti cam speriata si danut asta nu-i mutra ta....

Casi

05.08.2014 18:35

Da Crisanita curvulita ce cauta acolo? A mers sa-l sustina pe loverboy? Sau i-a venit si ei vremea? A furat si fura si asta cot la cot cu tamas... Parca vad cum se scurgeau pe acolo mincinosii ordinari, uitati-va la fata lu asta si in poza asta minte cu fiecare cuvant!!! Cum nu va crapa obrazul bai jegosilor??? Cum??? Nu v-a fost destul???Zburati-i pe astia doi din DGASPC, domnilor din consiliu, astia o sa va fure si  voua si ochii din cap! Si inca ceva...nu-i mai cereti motivare scrisa...asta ii analfabet!!! Dracu sa-i ia pe amandoi

orfan

05.08.2014 19:58

Marinela este acolo doarece astia doi au o relatie extinsa de 12 ani, impreuna au furat, impreuna s-au futut si acum impreuna vor zbura din D.G.A.S.P.C

Adauga comentariu