Daniel Tămaș, directorul DGASPC Cluj, câștigă procesul cu Consiliul Județean Cluj și 11.000 de lei: ”Solicit demisia lui Alin Tișe”

Daniel Tămaș, directorul DGASPC Cluj, a câștigat procesul pe care l-a intentat Consiliului Județean pentru decizia de a-l demite din funcție în 2017. Tămaș a obținut în instanță anularea a două hotărâri ale Consiliului Județean Cluj, una privind demiterea sa și o alta privind evaluarea performanțelor din 2016. De asemenea, Consiliul Județean trebuie să achite cheltuieli de judecată în valoare de 11.081 de lei.

”Un fleac! I-am bătut din nou, în justiție, pe politicienii din Consiliul Județean Cluj, care, în mod abuziv, m-au eliberat din funcție în 2017. Sentința de azi a Tribunalului Cluj face referire la eliberarea abuzivă din funcție din 2017, după un șir de procese lungi. Trei ani de zile și de bani, dar mai ales de uzură psihică. Am câștigat astăzi. Solicit demisia consilierlor județeni care au solicitat eliberarea mea din funcție, știind că este abuzivă și că nu au existat obiective trasate, iar toate rapoartele întocmite și toate plângerile penale s-au dovedit a fi false și au toate clasare de la procuri sau decizii ale instanței favorabile mie. Niciuna din faptele reclamate ca fiind abuzuri, jefuiri din bani publici nu au fost confirmate. Solicit în același timp demisia președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Păunel Tișe și a domnului Mariu Mânzat, vicepreședinte. Solicit în același timp demisia șefului Corpului de Conctrol, C. Cotârlă”, a declarat pentru Ziar de Cluj Daniel Tămaș.

Soluția pe scurt: Admite acţiunea formulată în dosar nr. 4673/117/2017. Admite acţiunea formulată în dosar nr. 4791/117/2017. Anulează Hotărârea CJC nr. 46/2017 privind stabilirea calificativului final de evaluare a performanţelor individuale ale reclamantului pe anul 2016. Anulează Hotărârea CJC nr. 50/2017 privind eliberarea reclamantului din funcţia de director general al DGASPCC. Respinge acţiunea sub alte aspecte. Obligă pârâţii la plata în favoarea reclamantului a sumei de 11.081 lei cu titlul de cheltuieli de judecată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, calea de atac urmând a fi depusă la Tribunalul Cluj. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 6.04.2020

De asemenea, Daniel Tămaș și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj pentru a nu mai exista astfel de abuzuri,

”O să candidez la Consiliul Județean Cluj din partea stângii pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj și mai mult decât atât, o să câștig și o să îi bat de fiecare dată la fel cum am făcut-o și până acum”, a declarat Tămaș.

Adauga comentariu