Daniel Metz tace si face! NTT DATA Romania anunta cifre istorice: 51% la cifra de afaceri si 1600 de angajati pana la finele anului

Mesaje clare date in piata despre potentialul companiei, mesaje de siguranta date catre angajati si viitori angajati, clienti strategici cuceriti in ultimii doi ani, o politica unica de implicare in viata comunitatii prin sustinerea evenimentelor cu impact cultural, social si academic, cam astea sunt culorile de pe tabloul tot mai valoros al NTT DATA Romania. Daniel Metz, CEO al firmei, reuseste al doilea an de crestere agresiva a veniturilor. Dupa ce in 2016 a marcat o crestere de 45% fata de 2015, in 2017, si abia la primele 7 luni ale anului, NTT DATA Romania raporteaza o cifra de afaceri de 29,5 Mil. EUR, in crestere cu 51% fata de aceeasi perioada a anului anterior. Mai mult, Metz anunta ca finalul anului ii va prinde pe japonezii care au investit in Romania cu o cifra de afaceri de 54 de milioane de euro.

Sa privim putin si cifrele de mai jos:

- in 10 ani, cifra de afaceri a firmei a crescut de 30 de ori, fara sa tinem cont de 2017. Pentru ca daca tinem cont, a crescut de 40 de ori

- din 2015 pana azi, NTT DATA Romania si-a dublat cifra de afaceri, idee pe care Metz a enuntat-o intr-un interviu acum exact 2 ani

- datoriile companiei sunt foarte mici

- suntem curiosi de profiturile din 2017

- ponderea veniturilor realizate pe piaţa locală a depăşit 25%. Un rol determinant l-au avut proiectele de implementare SAP S/4 HANA, serviciile de tip Embedded precum şi evoluţia constant pozitiva a produsului propriu, Clarvision ERP.

 

 

Potrivit reprezentantilor NTT DATA Romania, se doreşte caştigarea unor clienţi noi, de tip premium, în industriile bancară şi de asigurări. O idee foarte interesanta, fiindca acolo e cash-ul.

Aceste industrii ar trebui să susţină creşterea exponenţială înregistrată în ultimii ani în industria auto, acolo unde NTT DATA Romania are o pondere de peste 45% a cifrei de afaceri.

 

1600 de angajati si colaboratori externi pana la sfarsitul anului 2017

 

Echipa NTT DATA Romania a depășit în luna august plafonul de 1450 de membri, iar până la sfârşitul acestui an își propune angajarea a încă 150 colegi noi. 

Momentan în NTT DATA Romania există peste 100 poziţii deschise, printre care se numără roluri de Project Manager, Arhitect Soluţii, Operations Manager, poziţii de programare Java, Cobol, Embedded,.Net, ABAP dar şi consultanță SAP, consultanţă AMS si testare automată.

Comentarii

doar eu

31.08.2017 10:27

bravo

eu

31.08.2017 10:30

.............bravo..............

Adauga comentariu