Daniel Metz a bagat degeaba 4 ani lopeti din banii NTT Data in echipa de volei feminin a CS Universitatea Cluj. Care a retrogradat ca o echipa de culduse, cu 19 infrangeri in campionat si 6 "esece" in play-out! Vasule, martalogule, felicitari!

Era sa uitam sa mai consemnam inca un "succes" imens al marelui CEO NTT Data Romania, Daniel Metz, domnul care si-a lasat anul asta fosta nevasta in loc, intr-un gest admirabil de nepotism. Dupa restaurantul detinut prin interpusi in buildingul NTT Data, si care a capotat a faliment, dupa extraordinarul radio EBS, in care a bagat sute de mii de euro pentru o audienta compusa din 3 curci, a venit momentul sa marcam inca un esec de prima mana, semnficativ pentru flerul in business si charity al domnului Metz: echipa de volei feminin a CS Universitatea Cluj, clubul condus de martalogul Ovidiu Vasu, a retrogradat copios in A2 din prima liga a tarii, dupa 4 ani de tocat banii lui Metz din sponsorizarea NTT.

Acum 4 ani, martalogul Vasu semna in fata betivului Paraia cu Daniel Metz, pe atunci CEO implicat al NTT Data Romania, un mare contract de sponsorizare, cu "obiective", blablauri, schimbari de echipament din alb-negru in roz lesbianic. Astazi, marcam cu buzele umflate de ras retrogradarea codobaturilor de la U volei feminin, atat de slabe, atat de slabe incat au marcat 19 infrangeri in campionat plus 6 infrangeri in grupa pentru evitarea retrogradarii, adica 25 de meciuri pe rosu in cap. 

Cel mai castigat din poza a ramas betivul de Paraia. Din banii lui Metz, a beut niste votci pe salariu.

 

Ba, Metz, un fost prieten de-al tau ti-a zis in 2017 ca esti praf si pulbere, nu l-ai ascultat. Ai ajuns sub zero cu toate deciziile tale penibile. O singura decizie buna ai luat: sa te retragi. Dupa ce ti-ai luat atata mumu, era si normal.

Pana una alta, sa remarcam si mesajul din aceasta seara al lui Calin Barsan, un vechi suporter uist, care constata cu amaraciune "noili realizari" ale martalogului Vasu. Ba, Vasule, m-as ascunde in locul tau de rusine sa citesc ce a zis Barsan despre tine: doar adevarul.

"In timp ce ne tot zborsim si "stim noi mai bine" ce antrenor e mai bun pentru "U" (ca orice "chibit" adevarat), am "uitat" sa ne mai uitam catre CS "Universitatea". Adica acolo unde am avut echipe (multiplu)campioane, acolo unde exista baschet, handbal, volei, etc. Si daca tot avem noi doua sali de sport (cu BT Arena cea mai mare din tara), la ce han-tatar sa mai avem si echipe?

No, numa' sa va spun, asa, pe fuga:


- volei fete - echipa a retrogradat
- volei masculin - au terminat pe locul 8
- handbal feminin - mai aproape ca niciodata de o retrogradare "istorica"
- handbal masculin - de ani de zile in liga a doua
- baschet feminin - locul 7
- baschet masculin - o "clona" mica-micuta in liga a doua.
Nu am rezultatele de la fitness si scrabble. Probabil sunt "rasunatoare".
Nu am zis nimic de rugby pentru ca "inca" se joaca. E posibil sa scapam de ultimul loc. Oricum nu retrogradeaza nimeni. La rugby fete e mai simplu. An de an suntem pe podiumul campionatului. Pe trei. Ca-s trei participante [🙂]
21 de sectii. DOUAZECI SI UNU. Buget EXCLUSIV din doua surse publice: Ministerul Educatiei si Primaria Cluj. Vreo 8 milioane. [🙂] De lei, nu visati!".

Adauga comentariu