Daniel Buda, europarlamentarul nostru drag si invizibil, si-a tras site de stiri europene in care isi da singur limbi in fund. E pe bani europeni. Angajata, o fosta ziarista din Salaj, judetul de bastina al lui Buda

Asa ne place de Daniel "Danel" Buda! E un europarlamentar foarte activ pe Facebook, doar ca lipseste cu desavarsire din comunitate. Nu e prezent, nu raspunde la telefoanele ziaristilor decat rar si prin sms, iar la emisiunile TV ale NCN sau la interviurile Ziar de Cluj, adica la publicatiile care nu stau sa i-o suga, nu vine.

Ii e frica de confruntari directe cu presa adevarata, ba chiar o detesta. In ultima vreme, remarcam cu lacrimi in ochi ca s-a despartit si de presa lingaie din Cluj, care ii mai aducea osanale contra unor bancnote. 

Ca orice politician ce se indreapta spre extinctie, spre uitare, Daniel Buda o ia razna si isi face propriul ziar. Buda si l-a facut deja, se numeste Eurostiri.ro. 

E o publicatie de mare angajament cu 167 de fani pe Facebook si cu 5 citiri pe zi, condusa de o mare stea a jurnalismului salajean, Ana Tudoran, celebra prin faptul ca e de o lene absolut puturoasa (pe care si noi am ofertat-o, dar mai bine ca nu a venit, nu intelegeam noi de ce, dar fata, pe langa ca isi barfeste colegii de breasla, e si o sinecurista sadea, basca lenea congenitala).

Ana Tudoran si-a si afisat noul job pe Facebook, adica PE, adica Parlamentul european, adica asistent local, adica "manca" o pita calda de la "Danel" Buda ca sa ii scrie inca doi ani limbi in cur pe site-ul de "stiri" europene.

Din pacate, desi ar putea sa faca o treaba buna pentru eurodeputat, Tudoranca e pur si simplu "neinstare" sa fie perfomanta, chiar si la limbi in cur. In loc sa fie uleioase, cu saliva, ele sunt terne, cam ca tot ce a scris pana acum Ana Tudoran, care a practicat un jurnalism de mare curaj dintotdeauna compus din copierea comunicatelor de presa. 

Ia sa vedem cateva stiri incredibil de relevante despre europarlamentarul clujean:

 

Doamne, ce penibil!

Ce penibil sa te pretinzi jurnalist si sa te duci sa te prostituezi profesionala de o asa maniera! Bine, nu e o surpriza in Salaj, unde lipsa de demnitate in breasla e la ordinea zile si unde putini mai fac presa adevarata. Pai, asta e judetul care are un corespondent Agerpres care e in acelasi timp si purtator de cuvant al presedintelui Consiliului Judetean Salaj. E misto, nu?

Dar penibil e Daniel Buda, fiindca si-a pierdut orice farama de viziune ca politician, de cand sta in cochilia de cristal de la Bruxelles. Daniel, pavaza europarlamentara se termina in curand, tot la Cluj ajungi, iar sperantele de a ajunge la putere ale partidului tau sunt tare slabe, Ludovic alearga prin parcuri inca!

Nu uita, Daniel, NCN si Razvan Dumitrescu te asteapta cu drag la o emisiune pe bune. Stii bine ca nu te facturam, ca nu vrem la plic, deci nu trebuie "sa te cheltui". 

Comentarii

Un curios

06.04.2018 13:49

Au dat siteul  jos sau nu e bun linkul prezentat mai sus? Date DomeniuNume Domeniu: eurostiri.roData Înregistrării: 2007-02-06Nume Deţinător:  S.C. Cold-Fusion Studio S.R.L.Adresă:  Bvd-ul Mihail Kogalniceanu Nr.49, Sc.B, Ap.57, BucurestiEmail: office@coldfusion.ro

hater

06.04.2018 16:56

La "Alte pagini apreciate de utilizator" aveți indiciul filierei pe care spera sa mai prindă un mandat Buda: biserica Adventista. E oricum penibila strategia de PR a tov Buda - el, marele avocat și investitor imobiliar, a ajuns sa se dea mare expert in problemele agriculuturii 😀

amri

07.04.2018 05:42
Penibil a fost Buda ăsta întotdeauna! De fapt un om cu foamea în gât!

giu

07.04.2018 11:30

adevăru-i că și eu sug poola la Buda și nu știu cum să o zic mai bine. dra dacă dați un ban v-o sug și vouă la Ziar de Cluj.

ion

08.04.2018 09:53

Astept noi articole de asa-zisa presa din Salaj. Sebi Olaru a trecut de la CJ la Prefectura. Nu-l uitati pe Paul Maghiu, semidoct de la Compania de Apa, platit din bani publici sa faca campanie pentru PNL. Bine ca ati scapat de Iuliu Duma, plagiatorul presei locale.

alt neuron

09.04.2018 09:46

Prima problemă a ipochimenului este patronimul.De aici i se trag toate.

Adauga comentariu