Dan Tarcea isi aroga smechereste victoria lui Iohannis la Cluj

Iohannis este marele castigator al Clujului in primul tur al alegerilor prezidentiale.  Pe numaratorile paralele, Iohannis a marcat 43% din voturi, iar acest scor si-l aroga, fara drept, consilierul local Dan Tarcea.

 

Dan Tarcea, cunoscut drept un consilier local care nu iese niciodata in evidenta in activitatea Consiliului, isi aroga victoria detasata a lui Klaus Iohannis. In realitate, aceasta victorie i se datoreaza lui Marius Nicoara, „responsabil” pentru buna organizare a PNL Cluj.

Totodata, trebuie mentionat si faptul ca Alin Tise a fost una dintre cele mai active prezente in aceasta campanie. El este cel care s-a implicat in mod deosebit in aceasta campanie si astfel Iohannis a ajuns sa obtina 43% din voturi pe numaratorile paralele.

 

Comentarii

nicoara marius

03.11.2014 15:22

victoria de la municipi cu 45%K.I.versus 18%VP a fost una stralucitoare si eu spun ca se datoreaza in proportie de 85% echipei Tarcea Dan,Oros Arian impreuna cu vcele Moisin si echipele din jurul lor.Pe judet Buda, Seplecan, Tise si Nicoara impreuna cu PRIMARII si liderii din marile orase au reusit un excelent 42%K.I. conta V.P.22%

pin alin

03.11.2014 17:59

Are dreptate Nicoara. Domn, ca intotdeauna si modest,i-a pus pe toti inaintea lui,desi cu totii stiu cat a investit si a tras pe teren cu ceilalti colegi pt. scorul asta, atata timp cat Buda era la Bruxells si Seple prin judet in propria campanie.

puppe

04.11.2014 19:50

 dragi clujeni!multumesc frumos ca ati votat cu Dl Iohannis.multumesc mult ca il sustineti,mi drag cand vad in oras masini cu nr de cluj,se vede ca va este drag orasul sibiu,oras curat,frumos,si aranjat datorita D-lui Iohannis

Adauga comentariu