Dan Tămaș, demis definitiv din DGASPC. Instanța a confirmat ”incompetența” prezentată în raportul CJ Cluj. Fostul director avertizează: Aștept 2024!

Dan Claudiu Tămaș a pierdut ultimul proces a cărui miză era anularea deciziei prin care era dat afară din conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Curtea de Apel Cluj a respins acțiunea acestuia și a confirmat raportul emis de CJ Cluj, autoritatea în subordinea căreia se află DGASPC Cluj

Potrivit proiectului de hotărâre, Tămaş ar urma să fie eliberat din funcţia de conducere de director general al DGASPC Cluj “pentru incompetenţa profesională”, ca urmare a obţinerii calificativului "nesatisfăcător" la evaluarea performanţelor profesionale individuale pe anul 2016.

„ Admite recursul formulat de recurenţii PREŞEDINTELE CONSILIULUI JUDEŢEAN CLUJ şi JUDEŢUL CLUJ împotriva Sentinţei civile nr. 605 din 14 mai 2020, pronunţată de Tribunalul Cluj în dosarul nr. 1545/117/2020, pe care o casează în întregime şi, în rejudecare, respinge cererea de suspendare ca neîntemeiată. Respinge ca neîntemeiat recursul incident formulat de recurentul TĂMAŞ DANIEL CLAUDIU împotriva aceleiaşi sentinţe” se arată în soluția pe scurt. 

Fostul director susține că i se pare ciudată soluția, dat fiind că a câștigat două procese pe aceeași speță. 

„E foarte ciudat, pentru ca acest proces l-am câștigat de două ori la Tribunalul Cluj. Ultima decizie a fost ciudată. E foarte greu de crezut ca într-o speța în care nu au fost stabiliți indicatorii și ești evaluată cu un indificativ ca fiind nesatisfacator poți să o judeci în instanță ca fiind corectă. Justiția este oarbă
am nevoie de o perioadă de liniște, după care cred eu ca voi face parte dintr-un proiect politic foarte serios, poate cel mai serios din ultimii ani, pe filiera de stânga, să dam un semnal pentru social democrația aflată în moarte clinică la Cluj. Mă pregătesc pentru 2024: presedinția Consiliului Județean”, explică acesta. 

 

Adauga comentariu